IRC-Galleria

Live and learnTiistai 01.08.2006 02:12

Mua on tänään kutsuttu tyttöystäväks.
Ens viikonloppuna pitäis mennä mökille. Mietin, et josko sittenkin menis Mäntyharjulle, eikä Sievälään (Jämsään), ko siel sais uida, Jossukin vois tulla jne. Ja ois lyhkäsempi matka Vekarajärveltä (like 40km?). Vaan kyllä sinne Sieväläänkin ois kiva mennä. Kaikki on kyllä vielä ihan auki. Paitsi, että auton lainaus on hallussa.

Eilen olinkin jänskä päivä, kun autosta loppu öljy! Mä luulin, et uudet autot ois kivoi, ku niit ei tarvis huoltaa. No mentiin sit Essolle, jossa ihana täti autto meitä. Nyt ei enää auto valita mitään. Paitsi bensaa ei oo kauheesti, mut kyllä sillä huomenna pääsee kentälle ja takas.

Tänään on hyvä päivä.

Heaven, I'm in heavenTorstai 27.07.2006 16:32

Unta, ruokaa, altaalla oleilua, aurinko, leffoja, kavereita, juotavaa... Iittala on paratiisi maan päällä.
Mirkan äiti ja Jukka on passannu meitä aivan liikaa, tähän ei pidä tottua, liian hyvää ollakseen totta. Illal käydään ilmeisesti Hämeenlinnas sukuloimassa. Jesh :)
Ois kiva nähdä ainakin Jounia ja Liisaa sekä Ilaria.

Huomenna Helsinkiin :/

Tämä voi olla koko elämämme ihanin päivä. Parasta.

I'm in L.O.V.E. ....with dance musicKeskiviikko 26.07.2006 19:52

Iittala, here we come. Toivottavasti altaalla on lämmintä!

Tänään on hyvä päivä.
Elämä on ihanaa :)


Huomenna käydään kattomassa yhtä kämppää ja sit lähetään Iittalaan lomailee <3
Se kämppä on kyl Kampis :/ Noi yhet ei tykänny mun Dagmarinkatuideasta yhtään (SIIS MIHIN ME TARVITAAN OLOHUONETTA, KUN MANALA ON KIVENHEITON (oikeesti) PÄÄSSÄ!) :D
Se ois ollu isoin ja halvin kämppä vielpä :>

Töissä on ollu pari hyvää päivää, kyllä se siitä taas :) Eikä siellä tarvii syksyllä olla paljookaa.
Koulukin alkaa pian! Vähän jänskää, mä saan valkolakin. Kauheeta. Sit pitää olla iso ja aikuinen ja tietää mitä haluu tehä elämällään ja kaikkee hölmöö.

Toivottavasti on hyvät säät, ku lillun poolissa ja tytöt kantaa mulle juotavaa.

Sä oot vielä mun.Tiistai 25.07.2006 06:59

Merkillinen Manala-ilta. Olin kuskina.
Nii?
Ootko väsyny?
Oonko väsyny?
Oonko objekti?
Oonko mustasukkanen?


3. peräkkäinen Manala-ilta. Ei ollutkaan ok, vaan hyvä päivä! Ihanaa :)

"Muistathan kuvia lisätessä käyttää harkintaa niiden sopivuudesta IRC-Gallerian nuorimmille käyttäjille. Kauneinkin taidekuva jossa imitoidaan kuolemaa tai vihjaillaan alastomuudesta, voi olla hyvinkin järkyttävää materiaalia lapsille."

Hmm. Oletuskuvani siis voi aiheuttaa järkytystä. Sääli. Se on hieno kuva.


Kävin tajuttoman pitkässä kylvyssä, jossa oli eksä seurana. Tosin vain tekstiviestien välityksellä.
Tukka on nyt ihan hassun lyhyt, se on niin helppo setviä takkuvapaaks ja nopee pestä.
Väri jää punaseks. Harkitsin jo ruskeeta ja city.fissä äänestivät ruskean voittajaks.

Työ on niin yhtä ylä- ja alamäkeä, mut emmä ihan vielä luovuta. Sain tänään kivan kollegan ja uskoa tulevaan. (Mitenniinrahanperässä?-)


Piti avautua, mut en ehkä sit näin julkisesti viittikään, sori Suvi :)

Tänään oli hyvä päivä. Huominen on parempi.

On ne cache qu'un instant de soi.Torstai 13.07.2006 04:46

Aamuvuorot hajottaa. So not my thing.
Ihan kivasti meni tää päivä töissä, oli tekemistäkin, kun asiakkaat yllätti ilmestymällä :P

Käytiin sit neuvottelemassa mahdollisen tulevan vuokranantajan kaa :D
Ei terve sitä touhua. Välittäjä tässä keississä oli toinen jalka haudassa oleva aneeminen ämmi, joka kuvitteli, että pystyy pelastaa oman nahkansa syyttämällä mua, Mirkaa, Rosea ja Emmua.
Ihan oikeesti, jotain rajaa, vaikka nuoria ja tietämättömiä tytönhupakoita ollaankin.

Käytiin kesäkuun vikalla viikolla (to) kattomassa kämppää ja oltiin ihan notta jees. No sanottiin sitten tälle välittäjälle, notta pitäs saada maanantaina (3. päivä) tietoa, että onko homma go-go vai no-go.
Viime perjantaina soitin välittäjälle, josta ei siis ollut kuulunut mitään. "Joo vuokranantajan mielestä olette liian nuoria, pidätte liikaa meteliä ja sotkette paikat". Selevä.
No soitti sit kuitenkin tänään: "Vuokranantaja haluais tavata teidät. Tänään. Kello neljä"
Ahaa, eli ilmeisesti kämpän vuokraus olisikin ajankohtaista?
Minä ja Mirka (ainoat, ketkä tällaisella varoajalla ja töiltämme ehdittiin) mentiin sitten tapaamaan välittäjää ja vuokranantajaa. He olivat nyt siis liikkeellä asenteella, että mehän olemme käytännössä jo muuttaneet koko kämppään. Vuokranantaja kyseli yksityiskohtaisesti huonejärjestyksistä, kodinkoneista yms. Oli mm. kieltämässä naulojen hakkaamisen seinään ("Sitten ne täytyisi maalata ennen seuraavaa vuokralaista" No shit?).
Kertoi myös hyvin yksityiskohtaisesti, että 21:00 jälkeen ei saisi soittaa lainkaan musiikkia, ovia ei saanut laittaa kovaäänisesti kiinni, suihkussa käynti oli siinä ja siinä jne. Natsinaapurit.

Oltiin siinä sitten lähdössä, kun sitten sanoin että voisimme muuttaa syyskuun 1. päivä. Haha :D Kriisin paikka tuli sekä vuokraajalle että välittäjälle. "Mmmmitä, elokuussahan teidän piti muuttaa". Niin.. Niin piti, JOS ois otettu yhteyttä ja näytetty vihreetä valoa. Välittäjä vielä sanoi että "Ettekö muka ole irtisanonu asuntoanne?" NO EI VITTU OLLA, KU EI OO SEURAAVAA TIEDOSSA OLLUT TÄHÄN HETKEEN MENNESSÄ. Siis oikeesti?
Yritti vielä syyttää meitä viivästelystä ja myöhästymisestä.
Eikös se välittäjä saa sitä palkkaa ihan sitä varten, että hankkii sen vuokralaisen, eikä niin päin että MINÄ soittelen kun ei ARVON ROUVASTA ole mitään kuulunut?

</avautuminen>

Tein sikahyvää currykanaa ja keitin riisit. Sit viel suklaajälkkäriä. Kyllä mun kämppiksenä kannattaa olla!

ps. Kekkonen on ihan hölmö pikkukiffa.
Juhannuksen jälkeen fiilikset on parantuneet lähes päivä päivältä, vaikka muutama notkahduskin on tullu. Jossain vaiheessa alko jo pelottaa, että onko taas tullu tehtyä ihan vääriä ratkaisuja.

Duuni alkaa olla suht kohillaan, vielä voi kyllä parantaa, mutta ihan oikeeseen suuntaan mennään joka päivä. Tyypit on kivoja ja suurin osa asiakkaistakin on.

On huojentavaa huomata, että parhaat jutut Rokkarista on ennallaan, ne kaverit ja ne kosteat illat. Keskiviikko oli pelottava esimerkki hyvästä seurasta, onneks kun aamulla oksennan pönttöön saan henkistä tukea ja turvaa makuuhuoneesta. Ens perjantaina vissiin räjähtää, tai niin Mirka (Rehtori_84) ainakin lupaili hullun kiilto silmissä ja virne naamalla. Viimekshän oltiin ihan kiltisti (helvetti että lauantain krapula pelottaa!)...

Eilisilta oli onnistunu, vaikka eksyinkin matkalla kotiin Manalaan. Sovin jopa illallistreffit ja sain mieheltä numeron :) Jo toinen numero tällä viikolla. Boy I'm lucky.

Absolutely fabulous!