IRC-Galleria

RaskNaks

RaskNaks

, sisältää fenyylialaniinin lähteen

Selaa blogimerkintöjä

Leffanvuokrauksen vaikeusTiistai 03.09.2013 18:43

Tämä ja eilinen päivä vapaata ja myös lauantai ja sunnuntai, hyvillä mielin siis rustailen tänne täysin vailla minkäänlaista aihetta. Suorastaan häpeän itseäni kun en jaksa mennä näin hienolla kelillä lenkkeilemään. Perus laiska olemukseni kuitenkin pitelee minua sisällä, vaikka kaikki merkit viittaa siihen että päivä on mitä mainioin lenkkeilyn harrastamiseen. Ehkä sentään käyn jäätelön ostamassa...

Toinen asia mihin olen tyytymätön, on saamattomuuten leffanvuokrausta kohtaan. Mun on kohta pitänyt jo kaksi kuukautta käydä vuokraamassa, joku leffa jonka voisin yksin katsella, mutta ei. En saa lähdettyä sinnekään, en vaikka se on tuossa parin sadan metrin päässä. Aina kun olen sinne lähdössä ei päähän vaan pälkähdä yhtään mitään leffaa, jonka haluaisin nähdä. Ja toisaalta elokuvia on kivempi katsoa hyvässä seurassa, mitä minä en itselleni suinkaan ole.

Joskinn nythän on tiistai ja Filkkarissa saisi vielä vipeillä 2 leffaa yhen hinnalla, helkkari! Noh menipä mainostukseksi :PP Oikeastaan voisin samaan syssyyn mainostaa minun viimeaikaista parasta frendiä: Chordify-palvelua. Sinne voi linkata minkä tahansa biisin ja ohjelma kertoo kappaleen soinnut alta aikayksikön. Huhhuh! Tämä on vastaus kaikkiin rukouksiini! Tosin ohjelma ilmoittaa sen ns. 'noin'-tyyliin, että esim dimejä, majta tai seiskoja ei oo lähdetty erittelemään vaan vastaus koostuu duureista ja molleista.

No tässä kaikki tältä erää, katotaan mitä kivaa sitte keksitään :P

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.