IRC-Galleria

RaskNaks

RaskNaks

, sisältää fenyylialaniinin lähteen

Selaa blogimerkintöjä

JärvenpääPerjantai 13.09.2013 01:03

Eilen tuli taas törsäiltyä, mutta pakon edessä. Rakas koneeni ilmoitti olevansa täynnä ja oli pakko ostaa ulkoinen kovalevy. Mulla tosin on aavistuksen huonoja kokemuksia noista ulkosista. Tässä taannoin laskin liikaa sen varaan ja näin kävi että kaikki tärkeä kuvamateriaali ja tuhannet biisit ja tärkeet tekstitiedostot katos sen siliän tien. Tosin vika saattoi olla myös minussa, joka säilytti ulkosta kovalevyään repun pohjalla eikä kertaakaan "poistanut laitetta turvallisesti". Joka tapauksessa ainut mitä jäi käteen oli syntisen suuri vitutus.

Porhalsin eilen ostokseni jälkeen Järvenpäähän tapaamaan Akia ja Lindaa. Saimme esiteltyä paremmalle puoliskolleni firman nimeltä Studio Light, jossa äsken mainittu Aki on myös työläisenä. Arvon lukijat, jos kaipaatte photoja itsestänne, meikkausta, tatuointeja, nettisivuja tai muuta niin käykääpä ihmeessä edes tutustumassa. Kyseinen firma löytyy Järvenpäästä McArthur- ja House of Rock-ravitsemusliikkeiden välistä. Suosittelen!

Kulmis tarjosi maittavat kana-mozzarella-sämpylän ja Korona ja Uuno hoitivat juomapuolen.

Tänään oli merkityksetön päivä työn merkeissä, mutta huomenna olisi matka jälleen Järvenpäähän juhlistamaan pikaisesti Tian syntymäpäiviä (perjantai 13.!!). Joskin saattaa käydä niin, että kun puoli kahdeksalta vasta pääsen töistä, olen niin rättipuhkikuittipoikki etten kertakaikkiaan kykene juhlia vähääkään, niin joudun kestit missaamaan. Lisäksi täytyy huomioida, että lauantai-aamuna pitää herätä kahdeksaksi töihin, eli mistään suuresta juhlinnasta ei kummassakaan tapauksessa ole kysymys. Asia jää kuitenkin nähtäväksi...

Päivän biisi: Hector - Olen nielaissut kuun

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.