IRC-Galleria

RaskNaks

RaskNaks

, sisältää fenyylialaniinin lähteen

Selaa blogimerkintöjä

Perinteiden pitopalveluKeskiviikko 25.09.2013 18:48

Nythän on ollut niin, että me "poikain" kanssa olemme vuodesta 2009 asti käyneet meidän mökillä Jämsässä viettämässä legendaarista, äijämeinikipainotteista Suomirock-viikonloppua, ja vieläpä aina kahdesti vuodessa. Viikonlopuista on jäänyt aina positiivisia muistikuvia, iso nippu inside-läppää ja mahtavaa mökkieloa hyvässä seurassa käteen. Minä ja Aki olemme vanhoja konkareita mökkeilyssä, sillä olemme olleet mukana jokaisella reissulla, kolmas osapuoli on vaihdellut aina pääsemisen mukaan. Jeepee nyt on ollut pois laskuista sattuneista syistä jo pidemmän aikaan, Perttu puolestaan käväisi kesäkuussa kanssamme ryypiskelemässä ja Viltsu puolestaan on ollut mukana yleensä vuoden toisella turneella, syksymmällä.

Nyt kuitenkin kohtalo puuttui peliin. (hei hienoa, tässä vaiheessa tekstiä alkoi sataa lunta...) Viltsulla on ollut jos jonkinmoista sairautta tässä lähiaikoina ja niin vaan kävi, että hän tuli nytkin kipeäksi. Luvassa olisi 10. kerta mökillä ja sitä myöten ryyppäämistä tuplasti enemmän, eikä se oikein käy hänen antibioottikuurilleen. Perinteeseen tulee särö. Pohdinnan alla onkin menemmekö Akin kanssa kahdestaan mökille, joka nyt venyisi jo lokakuun puolelle. Yhtä hauskaa se ei kuitenkaan tule olemaan, sillä kolmas osapuoli on yleensä ollut tärkeä tekijä, jo pokeripeliäkin ajatellen. Toisaalta sen tietää, että mökillä tulee olemaan aina hauskaa, vaikka se kolmas inside-vitsin puhkikuluttaja puuttuisikin.

Mutta perinteet velvoittaisivat menemään. Kauhuvisioni on, että jos nyt ei mennä, se saattaa jäädä menemättä seuraavana ja sitä seuraavanakin kertana. Onko se vanhuutta vai laiskuutta? Vai onko meillä kenties liian pieni ystäväpiiri..? Toisaalta jos mökille on "pakko" mennä 2 kertaa vuodessa niin onko se enää edes hauskaa. Minkä tahansa hauskan voi vesittää sillä, että siihen lisää sanan "pakko". Alkukesästä oli puhe jopa kolmesta kerrasta, mutta nyt jopa 2 tuntuu ylitsepääsemättömältä.

Jäämme siis odottamaan ensi viikkoa ja sen kujeita. Itse olen valmis lähtemään, vaikka ilmat onkin viilennyt jo hyiselle tasolle. Eihn mökkireissua mikään voi pilata, hauskaa on oli tilanne mikä hyvänsä. Eräänäkin vuonna kahden tunnin menomatka venyi yli viiteen tuntiin teknisistä syistä, mutta hauskaa silti pidettiin, vaikka ensimmäinen alkoholipainotteinen päivä jäikin varsin lyhyeksi. Aikaa näyttää mitä ensiviikko tuo tullessaan.

TÄMÄ TEKSTI ON OMISTETTU KAIKILLE SUKUPUUTTOON KUOLLEILLE ELÄINLAJEILLE!

PS. Hörhö muutti takas.
PPS. Bitch Alert on hyvä bändi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.