IRC-Galleria

RaskNaks

RaskNaks

, sisältää fenyylialaniinin lähteen

Selaa blogimerkintöjä

Uinu, uinu murmeliniSunnuntai 29.09.2013 16:47

Eilen päästiin taas viettämään hassunhauskaa leffailtaa Keravalla nelistään. Minä, Linda, Jenna ja Aki kokoonnuttiin ehkä jopa viimeistä kertaa Keravan asuntoonsa hyvän ruuan ja juoman merkeissä. Kerrankin oli sivistynyt meininki ja ruuat oli mitä melkoisimmat: patonkia, viinirypäleitä, juustoja, salsapullia, tuorejuusto-pekoni-lihamöhkäleitä, chilisalaattia, omenaa, karkkia ja pähkinöitä kera puna- ja valkoviinien. (Joo oli pakko laittaa listaa, kun oli niin maistuvaa.)

Leffavalinnat olivat tälläkertaa Uinu, uinu lemmikkini sekä Päiväni murmelina. Ensimmäinen oli tuttua Kingiä hyytävällä tunnelmassa ja toinen taas mielestäni turhan vakavasti toteutettu ja 'töks'-loppuinen "komedia". Kyllä se Space Jam vaan olis ollu paljo parempi...

Ainoa miinus illassa oli Revanssin ammattitaidottomuus ja jonkinasteinen töykeys. Kiitos Sukula! Joskaan ei pidä unohtaa pientä Elma-kissaa, joka jälleen kerran piti huolta siitä, että hänet huomioidaan myös yöllä; kissa nimittäin kaateli tyhjiä tölkkejä, maukui, pomppi päällä ja puri minua nännistä.

No, tämä merkintä oli taas tätä 'mitä eilen tapahtui'-sarjaa. Huomenna taas pitkästä aikaa töitä tekemään ja ens viikonlopuksi vuoden viimeiselle mökkireissulle, joskaan ei poikain kanssa, se säästetään sitten ensivuoden lämpimille ilmoille.

Päivän biisi: Bitch Alert - At the Cinema

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.