IRC-Galleria

RaskNaks

RaskNaks

, sisältää fenyylialaniinin lähteen

Selaa blogimerkintöjä

Kaipaan sinne perkeleestiKeskiviikko 02.10.2013 19:23

Sain varattua vihdoin matkan Vironristeilylle. Minun lisäkseni hyttiin tulevat änkeytymään Viltsu ja Aki. Hauskaa tulee varmasti olemaan laivanbaareissa ja SuperAlkossa.

Ensimmäinen kosketukseni Viroon tapahtui vuonna 2009, kera Akin ja Jeepeen (löytyy täältä siitäkin blogi-merkintä). Matka oli mitä mainioin ja se oli se suuri ryyppyreissu jota tulemme muistelemaan lämmöllä vanhuuteen saakka (on jo nytkin muistettu useasti). Alottelut tapahtuivat tuona hienona vuonna Mikonkadun Armadillossa päättyen laivan baareihin ja sumeisiin tunnelmiin.

Aki pyrki aikaisemmin nukkumaan, mutta löysin tämän hytin edestä laivan käytävältä paita auki, rahat ja kortit ympärillään. Päästin Akin nukkumaan ja jatkoin Jp:n kanssa juomista pikkutunneille asti. Puolentoista tunnin yöunien jälkeen laivassa kuulutettiin, että matkustajilla on 15 minuuttia aikaa poistua laivasta. Skarpattiin mielemme ja hätisteltiin siivoja pois huoneesta ja ehdittiin kuin ehdittiinkin ajoissa ulos paatista. Itse Vironmaan kokemus oli hirveä ja täynnä kylmyyttä ja oksentelua. Toivottavasti tulee olemaan nytkin!

Kakkosreissu tehtiin seuraavana keväänä porukalla minä, Aki, Linda ja Jenna. Teimme hienon ravintola-löydön nimellä 'Tommi's Grill' tai vastaava. Laadukasta ruokaa ja hinnat naurettavan halvat. Sinä kesänä käytiin vielä Lindan kanssa kaksistaan Halvan Alkoholin maassa oikein Viruhotellin kera.

Neljäs reissu piti tapahtua vuosi sitten isommalla porukalla, mutta risteily meni enemmän kuin syteen. Uusitut ikäraja-systeemit eivät sallineetkaan meidän lähteä, varauksista huolimatta. Multa henkilökohtaisesti meni hukkaan 2 risteilylahjakorttia ja yli satasen varausmaksu. Vaikka varauksessa ilmoitin (tietämättömänä uusista ikärajoista) kaikkien syntymäajat ei tätä silti noteerattu mitenkään. Vasta matkaa edeltävänä päivänä oli eräs ystäväni soittanut Silja Linelle, josta oli vastattu että "ette te minnekään risteilylle oo menossa". Kiva. Vitutus oli melkoinen, voitte varmaan kuvitella. Kaikki oli suunniteltu valmiiksi ja yhtäkkiä meidän matka perutaankin. Tehtiin sitten baarikierros Stadissa Lindan, Jennan, Palen ja Tean kanssa, mutta eihän se ihan risteilyä ja menetettyjä rahoja saatika vitutusta korvannut.

Nyt olisi kuitenkin tarkoitus parin viikon päästä lähteä ensimmäistä reissua kunnioittaen Tallinnaan poikaporukassa ryybsryybs. Saa nähdä mitä vastoinkäymisiä nyt tulee vastaan....

Päivän biisit: Juice Leskinen - Eesti (on my mind)
Miljoonasade - Ikäväni Tallinnaan

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.