IRC-Galleria

RaskNaks

RaskNaks

, sisältää fenyylialaniinin lähteen

Selaa blogimerkintöjä

Heikki Silvennoinen, päivääSunnuntai 09.02.2014 23:36

Rattoisia illanviettojamme on mukava muistella ja niistä on vielä mukavampi kirjoitella. Tällä kerralla pidimme Lindan, Akin ja Jennan kanssa huisin Toy Story-maratonin. Joskin kolmosleffan katsoimme vasta seuraavana päivänä koska Putous (tai sitten vanhuus).

Väittäisin, että teimme Lindan kanssa erinomaista pizzaa ja siis kyllä, nyt uskallan laskea jopa itseni tekijäksi enkä vain apumieheksi tai sivustaseuraajaksi. Mukaan kuului sitten myös alkoholia, joka vauhditti iltaa mukavasti.

Koska en saanut Lindaa raahattua perjataiselle Mikko Alatalon keikalle (en ymmärrä miksei se halunnu mukaan?!?!), olikin suotavaa, että hän liittyi seuraamme edes Cotossa soittaneen Heikki Silvennoisen keikalle. Kyllä! Me nähtiin ainut ja oikea Kummeli-mies ja äärettömän taitava blues-kitaristi Silvennoinen meidän tuppukylässä!! Jotku vaa osaa soittaa... Edellisen kerran olemme seuranneet miehen blues-vetoa Akin kanssa Tampere-talossa vuonna 2009. Ilta jatkui tien toisella puolella, toisessa kapakassa, jossa taas lainehti tuttumeri kuin myös alkoholikin.

Tänään oli aikas huono olo, mutta ei niin huono, etteikö sitä pizza, hamppari ja suklaakakku voinut parantaa. Pariskunta A&J lähti poijes neljän paikkeilla ja meillä jäi vielä aikaa Lindan kanssa hypätä Harry Potterin ihmeelliseen maailmaan. Joo voi luoja, miks ostin Lindalle ne kaikki joululahjaks?!? Nyt joudun kattomaan niitä ainiaan!

Päivän biisi: Irwin Goodman - Mutakuono ja lakupelle

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.