IRC-Galleria

RaskNaks

RaskNaks

, sisältää fenyylialaniinin lähteen

Selaa blogimerkintöjä

Mökissäni, korsussa, on tunnetusti hyvin paska ilma, mikä yleensä viimeistään aamulla tulee ilmi. Äkkiä ulos paskanhajusta ja haukkaamaan aamukahvit.

Koska ulkoilman oli vallannut syksy, kylmä ja märkyys, katsoimme Akin kanssa sisällä uuden kotimaisen live-ohjelman, Possen. Aika väkinäistä viihdettä, mutta ylitti kuitenkin ne vähäiset odotukset ja sai minulta siunauseni jatkua.

Herättyämme ja itsemme kerättyämme, laitoimme grillin tulille. Kesän viimeiset chili-sulatejuusto makkarat maistuivat makoisilta, etenkin kun ei kyseistä kesäherkkua ole kolmeen kuukauteen saatu. Meidän veneiden talviteloille laitto meni vähän syteen, kun soutuvene tipahti varpaille. Linkkasin sitten loppupäivän, mutta ei kai siihen mitään hiusmurtumaa tullut...

Päivääni varjosti lievä jännitys, kun laitoin vuokraisännälle nöyrän viestin, jossa kyselin saako asuntoon hommata kissaa. Myöhemmin illalla sain myöntävän vastauksen ja täten saamme kissaprojektiamme vihdoin eteenpäin! :)

Illalla sitten esitimme Akin kanssa akustisen settimme, joka meni oikein mainiosti. Pari ex-tempore-biisiäkin tuli vetäistyä, ja pääpiirteittäin oli onnistunut keikka! Tämän jälkeen Heikin menneen 50-vuotispäivän kunniaksi laitoimme kajarien nupit kaakkoon ja järjestimme pienen toivelauluiltaman.

Yön pimeinä tunteina, humalan noustua suuriin mittoihin painuimme Akin kanssa korsuun puhumaan paskaa. Loppujen lopuksi päädyimme kuuntelemaan Pink Floyd pisimpiä ja psykedeelisimpiä biisejä. Echoes toimii edelleen! Myös Atom Heart Mother ja Shine On You Crazy Diamond tuli kuunneltua ja ikään kuin bonuksena kuuntelimme Queenin mainion kappaleen Bohemian Rhapsody. Ja siinä kaikki.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.