IRC-Galleria

RaskNaks

RaskNaks

, sisältää fenyylialaniinin lähteen

Selaa blogimerkintöjä

Enpä olisi vielä aamulla arvannut, että tämä päivä tulee muuttamaan, jos ei nyt kaikkea, niin ainakin vähän.

Kärsimme taas krapulasta, mikä ei ole yllätys, menihän meillä eilen varsin lujaa. Aamutoimien jälkeen, maistui taas pienen pieni lepohetki, ja tällä kertaa vahtasimme ohessa 'Vain elämää'-sarjan tuoreimman jakson. Toni Wirtasen jakso oli tällä kertaa kyseessä ja jouduin taas mykistymään hienojen suoritusten takia. Vesku, Paulat, Edelmann ja Vartiainen osasivat kyllä asiansa ja vähän ylikin. Elastinen taas muistutti, avopuolisoani lainatakseni, lähinnä Plutoa.

Kun saimme korsuni asianmukaiseen kuntoon, olimme valmiit jättämään mökin taas puoleksi vuodeksi oman onnensa nojaan. Matka sujui jälleen nopeasti, mutta nyt matkaa varjosti ikävä viileys. Mutsin autosta on lämmityslaite kyrvähtänyt ja sen sain kirjaimellisesti tuntea nahoissani. Ei hyvin ilmastoitu bussimatkakaan auttanut kylmyyttäni yhtään. Hrrr!

Kotiin on aina mukava palata rankan reissun jälkeen. Etenkin kun Linda oli maininnut aiemmin päivällä, että Elmo-kissa tulee meille jo tänään. Niinpä illalla pääsi vielä uusi karvaturri meidän perheeseen (tai ainakin sopeutumaan). Lindallahan on varsin mittava kokemus kissoista, mutta minä en ole koko elämäni aikana ma(nk)umisistani huolimatta saanut äidiltä lemmikkiin lupaa. Mutta tuossa se nyt pyörii ja totuttelee uuteen asuntoon.

Tälle päivälle saatiin siis varsin ihana loppu. Katsotaan mitä huomenna tapahtuu, kun minä häivyn töihin ja Linda kouluun, paneeko se paikan matalaksi. Noh, nautin nyt ainakin tästä hetkestä täysin siemauksin :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.