IRC-Galleria

RaskNaks

RaskNaks

, sisältää fenyylialaniinin lähteen

Selaa blogimerkintöjä

Heräsimme Lindan kanssa hyvissä ajoin, yhdeksältä. Suoritimme aamutoimet lyhyen aikarajan puitteissa ja lähdimme junalla Helsinkiin. Aamupaloittelmimme Coffee Housessa, jotta jaksoimme shoppailla. Ensiksi harhailimme hetken aikaa, mutta lopulta löysimme Nappitaloon, josta tarttui Lindalle mukaan muutama nauhanpätkä.

Toinen puoti johon tarkoitus oli mennä, oli Punanaamio. Liike sijaitsi samoilla kulmilla edellisen liikkeen kanssa ja tarkoituksenamme oli hamstrata tuleviin Halloween-pippaloihimme rekvisiittaa. Sitä me toisiaan hamstrasimme. Mukaan tarttui kaikkea kivaa ja lopulta summa yltyi yli sadan euron. Onneksi Linda sai opiskelialennuksella hinnan tipahtamaan 94 euroon. Aavistuksen yli budjetin meni silti.

Sitten tapasimme Akin ja Jennan Tennispalatsilla ja ostimme liput 'Muumit Rivieralla'-elokuvaan. Hyvä elokuva, visuaalisesti komea ja Tove Janssonin tuttu tarina takasi myös onnistuneen käsikirjoituksen. Leffan päätteeksi kävimme haukkaamassa kiinalaista siinä Tavastian viereisessä ravintolassa. Dragon...jotain.

Jenna häipyi töihin ja me kolme jäljellejäänyttä huristelimme bussilla Munkkivuoreen. Tuhdit aloittelut oli ainakin omalta osaltani, taustalla Putouksen remakoidessa. "Meniks zabaglionetki?" Suomalaisen viihteen jälkeen lähdimme keskustaan ja päädyimme taas Tigeriin. Koska olimme paikalla ennen yhtätoista, saimme käyttöömme tiikeripannat, jolla saimme koko illan juomat puoleen hintaan.

Nollattua tuli taas ja tuhdit humalat oli päällä. Jenna saapui töiden jälkeen myös paikalle, mutta minä ja Linda aloimme olemaan sen verta väsyksissä, että halusimme kotiin. Koska meillä pelaa luottamus toisiimme, ystäväpariskuntamme ojensi meille kotiavaimensa ja ilmoittivat tulevansa perässä. Näin tehtiin ja pääsimme paremman puoliskoni kanssa aiemmin goisimaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.