IRC-Galleria

RaskNaks

RaskNaks

, sisältää fenyylialaniinin lähteen

Selaa blogimerkintöjä

Linda lähti jo ennen heräämistäni kouluun oppimaan. Minä jäin vielä nukkumaan, vaikka heräsinkin jo vähän ajan päästä. Vapaapäiväni livahti ohi lukiessa, musiikkia kuunnellessa ja tv:tä tuijottain.

Juicen Pyromaani palaa rikospaikalle-levy on yhä täyttä kultaa, soundit on komeat tänäkin päivänä ja sanoitukset suorastaan aatelisia. Aamulla sain myös jopin. Jostain syystä äitini työtoveri otti minuun yhteyttä ja pyysi erikoista palvelusta, minun pitäisi raapustaa hänelle sarjakuvapiirrustukselliset kuvat hänen joihinkin kutsukortteihinsa. Täytyy siis nostaa tuo vanha harrastus, joka on viime vuosina jäänyt vain muutamaan töherrykseen vuodessa, esille. Täytyy aloittaa varmaan jo huomenna, sillä deadline alkaa muuten painaa päälle. Kaikkea sitä tullekin eteen!

Ah, olen katsellut Pasilaa ja sen kultaista vitoskautta. Oikein surettaa miten ikävää katseltavaa tämä Pasila 2.0 onkaan. Pöystin ääni ei särähdä korvaan, tämä nimeltämuistamaton mies pääsee hyvin samoille desibelitasoille Jani Volasen kanssa. Sen sijaan käsikirjoitus tökkii ja pahasti. Se mitä Pasilassa ennen ihailin oli oiva huumori ja loisteliaan yhteiskunnallisesti kantaaottavat kässärit, vaan kaikki se on nyt poissa. Tilalla on harmaata pullapössöä täysin värittömillä scripteillä.

Ehdin nähdä Lindaa tänään vain muutaman tunnin, hän nimittäin lähti miltein suoraan koulusta firman pomonsa läksiäisiin. Viimeksi kun hänestä kuuli, hän oli Tavastialla. Tämä tosin tapahtui jo ennen viittä, ei siis harmainta hajua missä hän on, sanoi kyllä tulevansa mahdollisesti jopa tämän päivän puolella himaan. Vaan hyvinhän me täällä Elmon kanssa ollaan pärjätty, ei siinä mitään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.