IRC-Galleria

Rastaotukka

Rastaotukka

JOO SIIS MEIKÄ O VITU HUIPPU JÄTKÄ!!

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Lauantai 31.05.2008 02:16

Olipas tänään mukavaa. Oltiin Marskisa juomasa ja sinne tuli kaikki. Joitaki ei ollu nähäny pitkiin aikoihi. : ) Sitte siitä siirryttiin teatterin taakse. Kuunneltiin vaan muumeja koneelta ja PMMP:tä ja laulettiin tosi kivasti khännisellä äänellä. ^^ Oli niin kaunista torinrannassa taas. Aurinko paisto niin kauniisti. <3 Huomenna on billeet!!! Ja sunnuntaina on Rosannan, Kuosin, Elisan ja Saaran kans kasvisruokakekkerit. Ja mehän kokataan humalassa. : ) Maanantaina rakkaimman luo Helsinkiin!

Ainii ja me ollaan nyt Lauran kans sit kämppiksii. Pistettiin kämppä hakkuun<3

Olipas hauskaa. :DPerjantai 30.05.2008 00:31

Rokualla oli tosi mukavaa! Tehtiin hiilellä sotamaalaukset kasvoihi ja lähettiin hihhuloimaan iltamyöhällä mettään. Sitte yks päivä meijän piti käppästä jonnekki Syvyyden kaivolle, mutta me leikittiin Taru Sormusten Herrasta siellä metässä ja mentiin 6 kilometriä väärään suuntaan. :DD Ja sitte oltiin iha puhki ku päästiin sinne kämpille takasi.


Pelattiin Alias- sanaselityspeliä..

Tanelin piti selittää yhtä sanaa..

Taneli: "No tätä on aika hankala selittää, mutta joo.. Sori Katri.. öö, mikä on Katrin suhde alkoholiin?"

Kaikki alko huutamaan jotain himo, jokapäiväinen, riippuvuus, alkoholismi - sanoja..

Taneli: "No ää, ette te tiiä tätä.. ELÄMÄNTAPA!" :D

Onneksi mulla on hyvä huumorintaju.

Eilenkin yöllä oltiin vaan nuotiolla ja paistettiin vaahtokarkkeja ja muisteltiin meijän 9-vuotista taivalta. Oli aivan älyttömän liikuttavaa muistella kaikkea mitä ollaan koettu yhessä! Hassua ajatella, että tämä oli nyt tässä. Onhan meitä vielä suurinosa jäljellä vanhasta jengistä vielä ens vuonnaki, mutta kuitenkaan ei olla enää ihan kokonainen.

Ja mullon koko päivän ajan soinu päässä Imogen Heapin Glittering Cloud.

Mää lähen taas. :DMaanantai 26.05.2008 12:33

Nähhäänpä perjantaina. : ) Ja hyvvää 10kk päivää huomenna mulle ja Kuosille<3

Tivoli.Maanantai 26.05.2008 01:17

Olin aamusta Teatrialla ja lähettiin Elisan kans kahen aikaan kaupunkiin. Haettiin Mörtti teatterin takkaa ja lähettiin Suomen Tivoliin. : ) Mentiin eka Kuusisaaren rannalle pussikaljottelemaan. Oli niiin ihanan lämmin. Ja oli tosi kehittävät keskustelut taas. Sitte Ville tuli ja me mentiin Mörtin kans johonki kieputtimeen. Sitte mentiin patiolle juomaan. Ja siihen tullee joku iha randomi heppu ja juteltiin jotaki. Elisa ja Ville lähti ja me lähettiin sen Randon hepun ja Mörtin kans ostaa lisää lippuja. Mentiin Twisteriin ja tuli paha olo. Sitte mentiin taas kaljalle patiolle ja Mörtti tarjos mulle juotavat. Haha. : D Sitten Sari tuli ja mentiin sitte taas johki hyrrään.. Nauroin vaan koko ajan. Kiva pikkukännissä olla jossain vekottimessa. Sitte lähin käpsyttää kotia. : ) Oli kyllä tosi kiva päivä! Huomenna taas tienpäälle.

[Ei aihetta]Lauantai 24.05.2008 16:40

Saaran pitäs saaha mut ylös! Mutta se vaan kattoo salkkareita. Seki tuli eile yöllä meille joskus puoli kolome vaan nukkumaan. : ) Uninalle. Ja aamulla honasin Elisan meijän sohvalla.. Sitte sille aamulla tuli halipula ja se tuli halailee mua ja meinasin oksentaa. Se hais vittu iha jollekki rankkitynnyrille, hyi ällö! :DDD Lurre oli Kalevassa eilen.. AHAH! Naurettiin Saaran kans sen kuvalle, oli niiiin edustava! : )

Pitäs hakee Tauno, mutten jaksa..Lauantai 24.05.2008 16:17

Sit pitää käydä Teatrialla enne Marskia.. Alkon kautta. Voisin juua tännää vaikka viinikännit.
Maanantaina sitte taas tienpäälle.

Oli kyllä aivan mielettömän kivaa!Lauantai 24.05.2008 04:32

Olin tosiaan viikon Ähtärissä Jutan ja Nooran kanssa, työharjottelussa.
Oli aivan parasta. Se oli semmonen ihana hippikommuuni, jossa viljeltiin luomusti kaikkee vihanneksia ja yrttejä.. luonnontuotteita. Hehe. :DD Sunnuntai-iltana oltiin sitte Ähtärissä ja Teemu ja Outi tuli meitä asemalle vastaan. Sitten lähettiin kohti Gaijaa. Ku tultiin sinne, niin siellä oli hirveesti koiria meitä ottamassa vastaan ja ihmisetkin tuli sitten koloistaan meitä tervehtimään. : ) Tila sijaitsi tosi sievän niemen kärjessä ja vesi ympäröi tilan lähes kokonaan. Kaikki vaikutti hirmu mukavilta! Teemu näytti meille talon ja huoneet, missä asuttaisiin. Talo oli tosi iso ja sokkeloinen, semmonen salaperänen. Joka nurkasta löyty puolikkaita viinapulloja. :D Kellarissa oli tosi kivat graffitimaalaukset seinillä. Tsekkailtiin paikka ja mentiin melkeen suoraan pehkuihin.
Maanantaina me käännettiin peltoo koko päivä ja tutustuttiin ihmisiin. Tilalla asu semmonen 20 nuorta hippi/punkkaria, alta kolmenkymmenen kaikki. Ja muutama tosi pikkanen lapsonen. Plus sitte sata koiraa, kanoja, 2 heposta ja kolome kissaa. :) Tiistaina sitten käännettiin vaihteeksi peltoa, tehtiin penkit ja istutettiin sipulia. Vähä oli voittajafiilis sen kaiken jälkeen. Sit lähettiin Jutan kanssa kylälle pyörällä. otin yhen Teemun pyörän ja siinä oli penkki vähän korkeella niin oli aika hupasan näköstä se minu ajaminen. :D Käytiin pussikalijalla yhessä puistossa ja sitte alakoki jo ripsimään vettä ja jouduttiin lähtee takasi. Kylälle oli semmonen 7km. Sitte illalla lähettii niitten tyyppien kanssa autolla Ähtärin keskustaan dyykkaamaan. :D Vähän oli hupasaa. Ja sitten iltayöstä mentiin nuotiolle paistamaan muuripohjalettuja ja poristiin niitänäitä niitten asukkaitten kanssa. Kaikki oli niin ystävällisiä ja mukavia. Heti tuli semmonen olo, että kuuluis joukkoon. : > Mentiin sit Alicen kanssa joskus yhen aikaan sisälle. Keskiviikkona taas herättiin tavalliseen tapaan 8.00 paitti mää nukkuin aina yheksään. ^^ Yheltätoista alotettiin työt ku jäätiin vähä jumiin sisälle.. :D Lähettiin kärrää paskaa. :D Oli aivan sika tasokkaat jutut!!! Kaikki liitty jotenkin paskaan! :D Juttaki kaato yhen paskakärryn ja heti tuli "VOI PASKA!!" AHAHAHH! :D:D:D Olipas vain hauskaa. Sitä hommaa tehtii semmonen parisen tuntia ja sen jälkeen YLLÄRI kääntämään peltoa. Olin iha makarooni, ku mun jalat ja takalisto oli iha kipiät siitä kyykkimisestä ja kaivamisesta. Mutta saatiin valkosipulipelto valmiiksi ja tehtiin penkit ja istutettiinki.. JEE! Toivottavasti kasvaaki, hoohoo. Sitte vaan völlättiin keskiviikko-ilta.. Katottiin salkkarit ja jutusteltiin taas kivoja. Käytiin kellarissa bänditiloissa soittelemassaki. Oli oikein kivat jamit. : ) Torstaina aamulla sama.. Käännettiin peltoo, jibbeij! Tällä kertaa lanttupeltoa. Saatiin käännettyä ja mentiin sit käymään kanalassa. Ne kanat oli iha hulluja. Me oltiin poimittu niille kastematoja ja nehä kävi iha kuumana. Nähtiin myös sangen mielenkiintoinen raiskaus. Kukko raiskas kanan. :D Vitsit, se oli raa'an näköstä! 8'DDD Paettiin paikalta sit keskustaan Nooran ja Jutan kanssa. Oli tosi kivaa taas vaihteeksi. Tasokkaat jutut kyllä jatku. Sit tultiin takasi Gaijaan ja rynnättiin kattoo salkkarit! Salkkareitten jälkeen lähettiin saunaan ja Jutan kanssa käytiin nakuina heittää talviturkit. OLI AIVAN PIRUN KYLMÄÄ VETTÄ! Sitte takasi lämpimään saunaan! Vähän oli kyllä ihana! Päivällä me vielä otettiin aurinkoa parvekkeella.. Kokista, tupakkaa ja kuuma ilma! Ah, ihana! <3 Tänään sit herättiin ja pakattiin kamat, siivottiin ja mentiin tekemään pelto loppuun. Tehtiin penkit ja istutettiin lanttu. Mentiin sit Jutan kans tekee ruokaa. Väännettiin siinä pöperöt ja mentiin sit ulos vähä kävelemään vielä. Kiikuttiin riippumatoissa. Kaikki oli niin kaunista!
Lähettiin joskus neljältä sit Outin kans Tuurin kyläkauppaan. Ne lähti hakee halpaa kaljaa ja me mentäisiin vaan tsekkaileen paikka. Kävin viimeks siellä 4vuotta sitte. Aiva kauhee paikka. :D Antti tuli auttamaan Outia kaljojen kanssa. Tänään siellä olis ollu hurjat pippalot. Ois voinu jäädä vielä kekkuloimaan sinne päiväksi. Junamatka meni taas tasokkaissa jutuissa Jutan kanssa. Tossa 23.30 oltiin Oulussa. Olisin voinu jäädä sinne. En mää yhtää kaivannu tätä kaupungin hulinaa. Siellä oli niin kotosa olo. Meen ehkä kesällä sinne uudestaan kärräämään paskaa, vaikka edes pariks päivää. <3


Oli muute niin hippi paikka, että koirallaki oli rastoja ja nimensä olikin Rasta. :D


http://www.gaija.org/fi/index.html

Ku mää en halluu lähtee täältä. : <Perjantai 23.05.2008 12:47

Yää, jään tänne. Heibbaa<3


Yöllä oon Oulussa ja huomenna sitten Marskirockin toiset avajaiset, kun määki oon Oulusa. :D


Hahah, tännään käyään Tuurissa. : >

[Ei aihetta]Maanantai 12.05.2008 01:28

Niija meen työharjotteluun Ähtäriin johonki hippikommuuni yhteisöön. Hohoho!

Moi, oon ääliö!Maanantai 12.05.2008 01:26

Alkoholi ei suuressa määrin sovi minulle! Ei sitten ollenkaan!

Muuten oli paras viikonloppu! <3