IRC-Galleria

Tunisia.Sunnuntai 19.10.2008 16:23

Noh.....

Minä. en. puhu. venäjää. - Mutta matkaoppaamme puhui, lentolippumme, kaikki tiedot ja kaavakkeet olivat VENÄJÄKSI. mikäs siinä. selvittiin kuitenkin hotellille asti. ( ja myöhemmin maasta pois)

sen siitä saa ku lähtee viron kautta. Ihan ok hotelli ja sillee, ranta upee. miehet ahdistelevia.

Alkuviikko oli oikein mukava:
Minut heitettiin/tönäistiin uima-ataaseen, olin salsa-kurssilla, ratsastin kamelilla vuorille, olin diskoissa, lähdin seilaamaan merirosvolaivalla, josta meidät heitettiin laivankannelta alas keskelle sinistä merta, otin aurinkoa, hotellissa oli drag show..

Ja sitten. elimistöni päättää pettää minut. ensin korvatulehdus, sitten ääni rupee lähtemään, sitten ruokamyrkytys ja 39asteen kuume. Siellä sitten hourailin jotain ihan pimeetä ja paikallinen lääkäri yritti pakottaa minut klinikalle tiputukseen. Mutta ehei enhän minä sinne lähde, eihän ne puhu ku ranskaa ja arabiaa siellä.. ja muutenkin kyllä vähän hirvitti, kun on kuunnelut kauhutarinoita näistä arabianmaiden sairaaloista. ..
( en muuten halua vähään aikaan syödä mitään kovin eksoottista. tunisialaisiin ruokiin en varmaan tässä elämässä enän koske, niissä oleva yleinen sivumaku saa minulle jo kylmiä väreitä)

noh niinpä kiduin pari päivää ja lähdin lentokoneella viroa kohti.
Lento on 3 tuntia myöhässä, mutta onni onnettomuudessa: "myöhästyneen lennon vuoksi me saamme ilmaista ruokaa" JA MITÄ RUOKAA! Länsimaisia kolmiovoileipiä! JES! ensimmäinen ruoka kolmeen päivään jonka oon oikeesti saanu menemään alas!
Noh.. saavumme lopulta viroon josta oli tarkoitus mennä suoraan laivaterminaaliin odottamaan laivan lähtöä, mutta perkele.. kello on about 3.. laivaterminaali aukee klo 6.. Jäämme äitini kanssa ulos, sateeseen, kipeinä, hengaamaan paikallisten spugejen kanssa siihen terminaalin eteen pariksi tunniksi. Oli kylmä. oli saakelin kylmä.
errr.... Pääsin sitten kuitenkin kotiin.. ja sain , ah , niin ihanan suomalaisenmakuista ruisleipää!

Ei ehkä maailman rentouttavin loma, mikä sen piti olla, mutta aika mielenkiintoinen kokemus sinänsä ;D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.