IRC-Galleria

wouPerjantai 13.01.2006 00:44

sain laitettua uusia kuvia... mutta olis hauskempaa ottaa niitä kavereitten kans ku yksivvaa :,( ja yleensä ku hengataan yhessä nii se oon minä joka kameran kanssa aina pokkuroi. että ei oo mun vika jos on vaa tyhymiä teinikuvia!!
alkaa lipsumaan tämä tänne kirjoittelu. toisaalta ihan hyvä vaan! mulla on muitaki paikkoja mihin kirjoittaa...
ääh
ku ei nyt oikein taas lähe. roope ei tykkää yhtään ku poltan nykyään enempi taas tupakkaa..

NIIN siihenki sitte lankesin!!! mutta toisaalta pummin vaan jussilta natsoja ja satunnaisesti sätkän, mutta sitä tapahtuu sen verran usein että varmaan voidaan jo laskea aika säännölliseksi polttamiseksi :D
...ehkä vielä jonain päivänä korvaan tän kaiken jussille.

on oikeesti ihme jos pariskunnat selviää yhdessä suomen talven läpi!! kun tää aika on justiinsa tämmöstä että meki vaan tapellaan ja sovitaan ja tapellaan taas jostaki ihan typerästä! eilenki meni johonki aamuneljään ja yliki ku tuli kauheeta kränää ja sitte väsytti koulussa ja ku aina tulee valvottua perkele ja ei ikinä saa mielenrauhaa!! ...

rakastaminen on vaikeaa. mutta sen voimalla jaksaa että sitten kun tulee kesä niin kaikki on ihan loistavasti taas ja olis niin upeaa viettää kesä roopen kanssa <3 eli parempi olla eroamatta vaikka miten vituttaa ja masentaa.

joup. mutta nyt meikä lähtee nukkumaan ku selkä on nii helkkarin kipeä tästä koneellaistumisesta... en tajua miten jotku voi olla näin koko yön :/ että moi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.