IRC-Galleria

voiperkele.Tiistai 28.02.2006 12:28

tältäkään ei voinu säästyä...
"Vastaan seuraaviin kysymyksiin laulujen sanoilla/nimillä. Vastattuani haastan myös muutaman ystäväni mukaan. Tässä on niin paljon mietittävää että voin hyvin laittaa vahingon kiertämään. Listaan haastamani ihmiset omien vastausteni perään. "

1. Sukupuoli?
2. Mikä on suurin unelmasi?
3. Mitä inhoat?
4. Millanen fiilis sinulla on nyt?
5. Miten elämäsi sujuu ylipäätään?
6. Mistä asioista pidät?
7. Minne haluaisit matkustaa?
8. Mitä haluaisit sanoa ihastuksellesi/poika-/tyttöystävällesi?

1. avril lavigne - too much to ask
2. eppu normaali - mopolla tähtiin
3. black eyed peas - my humps
4. good charlotte - wondering
5. the crash - still alive
6. green day - holiday
7. keane - somewhere only we know
8. jamie cullum - i get a kick out of you

vaviskaa kaikkivoivan valtani alla!!
haastan seuraavat ihmiset:

`piiuli`
kuollu
värityskirja
valde


..... kuka näitä oikein tekee??

ohi on!!Keskiviikko 08.02.2006 21:24

koeviikko nääs.
huomenna alkaa taas normaali koulu.. otin vahingossa mikan engalnninkurssin!! perkele :/ piia on kivempi... ja muutenki valinnat -> mänty... no huomenna sitte vaan meen niille kursseille mitkä kuulostaa kivalta. ja mihin menee tuttuja.

koko päivän ollu KOTONA!!!! kolmen lapsen kanssa, ei tätä erkkikään kestä :/:/:/:/
en ymmärrä äitejä. ainakaan yksinhuoltajia... maailman kiittämättömin toimenkuva! ja vittumaisin. maksetaanki perkeleen huonosti.

joo lunta vaan sattaa. yritä tässä sitten pysyä hyvällä tuulella... meen huomenna käymään roopella. ja ehkä lähen niitten kanssa viikonloppuna laskettelemaan. pitää ny kattoa... roope hengaa kuitenki vaan jonin kanssa. vähän hirvittää että tulee yksinäinen reissu.

wouPerjantai 13.01.2006 00:44

sain laitettua uusia kuvia... mutta olis hauskempaa ottaa niitä kavereitten kans ku yksivvaa :,( ja yleensä ku hengataan yhessä nii se oon minä joka kameran kanssa aina pokkuroi. että ei oo mun vika jos on vaa tyhymiä teinikuvia!!
alkaa lipsumaan tämä tänne kirjoittelu. toisaalta ihan hyvä vaan! mulla on muitaki paikkoja mihin kirjoittaa...
ääh
ku ei nyt oikein taas lähe. roope ei tykkää yhtään ku poltan nykyään enempi taas tupakkaa..

NIIN siihenki sitte lankesin!!! mutta toisaalta pummin vaan jussilta natsoja ja satunnaisesti sätkän, mutta sitä tapahtuu sen verran usein että varmaan voidaan jo laskea aika säännölliseksi polttamiseksi :D
...ehkä vielä jonain päivänä korvaan tän kaiken jussille.

on oikeesti ihme jos pariskunnat selviää yhdessä suomen talven läpi!! kun tää aika on justiinsa tämmöstä että meki vaan tapellaan ja sovitaan ja tapellaan taas jostaki ihan typerästä! eilenki meni johonki aamuneljään ja yliki ku tuli kauheeta kränää ja sitte väsytti koulussa ja ku aina tulee valvottua perkele ja ei ikinä saa mielenrauhaa!! ...

rakastaminen on vaikeaa. mutta sen voimalla jaksaa että sitten kun tulee kesä niin kaikki on ihan loistavasti taas ja olis niin upeaa viettää kesä roopen kanssa <3 eli parempi olla eroamatta vaikka miten vituttaa ja masentaa.

joup. mutta nyt meikä lähtee nukkumaan ku selkä on nii helkkarin kipeä tästä koneellaistumisesta... en tajua miten jotku voi olla näin koko yön :/ että moi.

uusivuosi jeesh.Perjantai 06.01.2006 23:48

mitäs tässä. on muuten tylsää kirjoittaa tänne. perkele.
järjestelemme taloamme uuteen uskoon ja minulle suodaan asuntomme minimaalisin makuuhuone. niin että vituttais vähempiki. toisaalta siitä saa ihan hauskan pikku paikan minne voi aina mennä völlimään. pitäis vaan saada se äkkiä ku se siirtymisvaihe on ihan perseestä. no on tässä kaks päivää enne koulujen alkua aikaa tehdä töitä jipii. ja seuraava viikko meneeki kotona istuessa kun olin paulalla yötä nytte... äitin vika :,(
mutta ihassama ei tarvi reissata ennää voi jäähä kotiin ja olla ihan tylsä koko ajan. voisin jopa laittaa kännykän pois käytöstä mutta haluan kuulla miten paulalla meni leffassa tänään :D sillä oli mielenkiintoista seuraa.
ihana ku kotona on viis pentua yhtä aikaa ku merilevämiehen lapset on täällä koiransa kera. se koira on kyllä aika kiva.

jo nytte riittää, meen omaan huoneeseen vittuilemaan tyynyille.

pläh.Torstai 15.12.2005 15:04

no onpas taas kivvaa, jäin kottiin ku on niin kurja olo... saattaiskohan johtua siitä että istuin eilen yöllä ulkona 40minuuttia odottamassa linja-autoa?? en ikinä opi lähtemään roopelta ajoissa...
eilen oli VIIMEINEN bändikerho tämän vuoden puolella!!!!! :,( mutta oli tosi kivaa kuitenkin. heikin on parempi tulla meidän kanssa hengaileen keväälläkin!

näin heikistä aika omituista unta viime yönä... tai no pääosassa oli sellanen neljän tytön joku hirviöporukka, ne oli muka hulluja goottinoitia ja suoritti kaiken maailman rituaaleja. käveltiin niiden ohi vissiin paulan kanssa ja mää katoin niitä että voi helvetti miks tollasia on olemassa ja ne rupes huuteleen meidän perään kaikkea "vittu mitä nää kyyläät! ette uskalla tulla lähemmäs! mepä käytiin kommentoimassa teille irc-galleriaan, lällällää vähän te ette mahda meille mitään!!" paula oli että just lähetään ja mun oli tietysti ihan pakko jäädä aukomaan niille päätä.
kävi jotenkin ilmi että heikki veti niille jotain noitakerhoa. heikki itse istui jonku pöydän takana jotaki papereita täyttämässä ja mää vaan katoin että wtf, neljä pikkutyttöä yhessä huoneessa hyödyntämässä kaiken maailman itsekeksittyjä kidutuslaitteita joilla ne vahvisti itseään, ja kaikkea muuta kirottua sälää mitä ne oli saanu aikaan.
kaikista hurjinta oli ne kissanpennut :D siis tosi lutuisia pikku kissimirripalleroita mutta heti ku ne huomas sut niin ne hyökkäs kimppuun ja yritti repiä silmät päästä. vastasyntyneet ei ollu niinkehittyneitä, ne hyökkäs aina käden kimppuun.
puhuin heikin kans, ja se näytti jotaki lappusia missä lukee kaikki suoritettavat toiminnot että voi olla noita. se huusi niille tytöille että ne on vieny tämän ihan liian pitkälle ja että ne lappuset pitää hävittää ikiajoiksi. heikki kuitenkin sujautti ne omaan kassiin ja hipsi paikalta pois.
mun oli tarkoitus lähteä viettämään joulua roopen ja sen perheen kanssa, me oltiin meidän mummun luona ja ne hoputti että pitäis mennä jo. mää olin yhden noitatytön kanssa (se oli aika epätrue sillä oli kullanvaalea polkkatukka ja siniset silmät) ja huusin sille kun se oli järkyttänyt jonkun luonnon tasapainoa tai jotain ja se vaan märisi ja me koitettiin hätistellä niitä kissoja pois meidän kimpusta.
kävi lopulta ilmi, että kissojen emo oli koira, ja kun koira saatin paikalle jostakin niin kaikki oli hyvin. tyttö pakkaili tavaroitaan ja me naureskeltiin hulluna ja sillä oli tosi nätti mekko laukussa (se oli jonkun niistä muista tytöistä, jonka nimi oli joku angeliina tai jotain.) se sano että kaikilla oli juhlapuku mukana jos ne olis kutsuttu linnanjuhliin.
tytöt lähti kotiin, roope oli mulle vihainen ku en ollu tullu ajoissa ja mulla oli kädet täynnä raapimisjälkiä. THE end.

vähän kait oon pro, eilen kävin ostamassa joululahjajuttuja ja sitte jätin ne kaikki roopelle (toivottavasti... paska jos ne jäi linja-autoon/pysäkille) pitäis varmaan mennä sinne liikuntatunnille ku se on heinäpäässä, että saisin sen pussin takaisin ja voisin vaikka käydä muutenkin ostoksilla. pitää laittaa vaan pennuille ruoka valmiiksi.

nyt kyllä meen juomaan jotakin lämmintä ja olemaan ihan völlääjä.

noHUHMaanantai 12.12.2005 16:13

VIHDOINKIN!!! saakeli netti ollu lakossa viikon ainaski ja nytte se taas PELAA!!!!
meikä uusavuttomuuden perikuva soitin oikeen fiksuna internet-tukipalveluun ja rupesin pätemään verkkokorttien ja ethernet-kaapeleiden kanssa, ja sitte siellä olikin vaan joku johto vähäsen löysällä >:/ ja SEN takia ennoo päässy tekemään MITÄÄN!! mutta nyt otan kaiken takaisin kun kerta oon kipeänä :D ja on ihan rutkasti aikaa.
siitä huolimatta, että ulkona sataa VETTÄ ja mulla on kurkku kipeä ja nokka vuotaa niin elämä hymyilee <3 viimeksi kesällä ollu roopen kanssa niin kivaa mitä on ollu nyt viime päivinä :) nyt taas ymmärtää ihan täysin että minkä takia oikeen edes ollaan yhdessä. ihan uskomatonta että sellaisia ihmisiä on ylipäätään olemassa niinkuin roope <3 I'm such a lucky girl...
:) no onpas nyt iloista. hm hitsi... niska on kyllä kipeä. mutta mitäpä tuosta, joulu on kohta JEI!! lahjat pitäis hankkia/tehdä... no kyllä sitä ehtii ;) nyt pitää mennä tekemään kaikkea kivaa netissä kun voi taas pitkästä aikaa :D ja oon vielä YKSIN KOTONA!!!!!! halleluja.

sunsunsunnuntai...Maanantai 05.12.2005 00:19

aets. mun lävistetty korvalehteni on tulehtunut oikeen pahan kerran. sieltä tulee sellaista paskaa ja ku sitä räppää poies niin sitte se melkeen lähtee irti ja alkaa vuotaan verta niin perhanasti että alakerrassa naapurit miettii miksi ikkunoista tirskuaa punaista nestettä. ja sitte kaikki verenhimoiset harakat tullee ja nokkii niiltä silmät päästä... SIERAINTEN KAUTTA!!!!!

joku sanokaa nyt mulle että ei enää jussin päiväkirjan lukemista. saan vaikutteita.
i have a feeling i might be out of my mind. ei sitä voi koskaan tietää ihan varmasti. ei ainaskaan yhtään mitään.

eilen oli pikkujoulut mimmin luona, menin sinne roopen kanssa. ja onnistuin olemaan aivan täysi idiootti. ainakin roopen mielestä... enkä oo ihan varma olisinko samaa mieltä. mutta pitäis vissiin olla pääasia että sille tuli paska olo ja että sillon mie tein jotain väärin mutta missä on raja että se ei saa enää suuttua mulle.
ONKO SITÄ?!?! (meinasin kirjoittaa että onko sota :P) ja ku mun pitäis muutenkin olla siihen tympääntynyt mutta en jaksa selittää että mikä mua ärsyttää. tai no selitin kerran mutta ei se muista sitä kun se oli niin väsyny.

no hitto antaa olla.

np: Rufus Wainwright - HallelujahPerjantai 02.12.2005 18:45

OMGPerjantai 02.12.2005 18:33

pahat päivät meni sitte vissiin ohi silleen että viuh. vaikka vieläki silleen niinku kaikki menee totaalisesti koko ajan väärin ja kämmäilen 24/7 ja onnistun kusemaan kaikki asiat nii nytte se meni vaan siihen että hymähtelee vaan että no joko taas. pieni naureskelu teki hyvää enkuntunnilla.
np: Uniklubi - Lupa tuntea (hävettääkö ees? no ei enää mikään!!) :D

olen rikkonut tupakoinninlopettamislupaustani. jussin syytä, se antoi mulle natsat!! ei sillon kieltäydytä ku tarjotaan ;) no joo. meinasin tukehtua. nyt poltettuani useammat tuntuu ku olis alottanu ihan eka kertaa. ehkä kuitenkin pitäydyn tottumasta tähän enää liikaa......

roope p*skiainen meni vaan eilen keikalle vaikka meillä oli kuukausipäivä.................
:,( se on ilkeä. huomenna vasta nähään.
pitää siivota huone!! np: Marilyn manson - fight song ÖRRRRR bwahhaa. \../

mulla on hame. PÄÄLLÄ. pitkästä aikaa ikinä :D en yleensä käytä huvikseni. tää kirpputorihame on khyl kiva.

en oikeensaa tänään mitään aikaan!! meni 45 minuuttia ennen ku pääsin lähtemään koulusta kotiin :/ seki oli jussin vika (se sympaattisuuden pakana) meinattiin päätyä samaan hautaan. onneksi jussi liftasi bussilla kotiin. ja ne kuunteli beatlesia kuskin kanssa.

nytkyllä menen tekemään kotitöitä niinkuin kunnon 16vuotiaan teinin kuuluukin. moe.

EN käyny eilen ostaan tupakkaa! :DTorstai 01.12.2005 00:20

nyt olen saletisti tyytyväinen itseeni. (no hei olis pitäny kävellä kaupunkiin asti ostamaan kyseistä luonnon - enemmän tai vähemmän - tuotetta. no en kyllä jaksanu.)
lunta on tullu kiitettävästi mikä on sinänsä oikein kiva homma ku huomenna alkaa joulukuu. mutta kyllä nyt alkaa tökkimään jo ku tänään oli PAKKASTA!! ainaki kolme astetta. shokeeraavaa, vähemmästäki muuttaisin muualle. jos olis käshiä siis.
kuuntelen HideÄ. tykkään äänestä <3
kävin Roopella :) pitkästä aikaa. ehdin jo kuvitella että mököttäisin koko viikon... tänään oli kaiken kaikkiaan ihan yhtä paska päivä mitä eilen, toissa- ja sitä edellisenä päivänä mutta kyllä nyt tulin huomattavasti paremmalle tuulelle kun kävin kattoon omaa kultaa.
viimeksi ku nähtiin niin löin sitä turpaan. (vahingossa!) samalla tavalla miten jussia kerran martinniemessä kun se lauloi kalifornijaaaa. roope silleen vaan liikutti päätä tyhmästi vähän eteenpäin ku mun piti lyyä vaan leikisti... mua vaan aina sorretaan.

Hide/Flame = ihana kappale :D

..................................................ehkä se tästä, valo kutsuu.........................................