IRC-Galleria

tiu tiu :)Perjantai 12.06.2009 16:09

nuin pittää sanoa kaikille pikkulinnuille jotka tulee hiipparoimaan lähelle ja syö sipsejä sun kädestäs <3

hoh kaikkea jännää sitä sattuukin elämässä. ensin edessä näyttää olevan villiäkin villimpi sinkkukesä kavereitten kera, totaalinen köyhtyminen ja mieron tie ja alkoholisoituminen, sekä yleinen kertakaikkinen nolous jokaisesta kohelluksesta ja uudesta pusukaverista joita päätimme yksissä tuumin keräillä antaumuksella.

alkuun päästiin ihan kunnialla, mutta yllättäen sitä huomaakin hengailevansa yhen hämärän baarivalloituksen kanssa päivästä toiseen, nauttivansa ihan oikeasti kahdelle kokkaamisesta ja leffailloista, ja lopulta poitsun nimi kännykässäkin vaihtuu tuomo (hevimesta):sta tuomo<3:ksi :)

ja kun ei kerta osattu olla varovaisia aluksikaan niin pitihän se sitten arvata että tähän sitä päädytään; sodankylän elokuvafestivaaleille sääskien syötäväksi ja esiteltäväksi perheelle ja sukulaisille :P eipä siinä, sata kertaa mielummin sitä viettää yönsä täällä porukoiden luona kuin jonkun random-kaverin sohvalla tms. ja mummolassakin saatiin niin hyvää omenapiiraakkaa ettei pitkiin aikoihin<3 eikä kyllä tässä parin päivän aikana olla käyty kattomassa yhtäkään elokuvaa, ihan paikallisiin nähtävyyksiin ollaan tutustuttu tässä.. ja kavereita on sitten sellainen muutama sata vähintäänkin, ei ihme että kädet on kipeänä kun kulta käy kaikille esittelemässä! (saattaa tietenkin johtua myös epäonnistuneesta yrityksestä kiivetä lasten liukumäkeen pienessä humalatilassa, mutta se on aika epätodennäköistä.)

täältä ei kyllä millään huvittaisi vielä lähteä huitelemaan, mutta äitin synttärit osuu tälle viikonlopulle niin pitäähän sitä nyt nelikymppisiä lähteä juhlimaan! ja hyvähän se on käydä tsiikaamassa paikat etukäteen, tietääpähän nya ainakin että toistekin tullaan vierailulle ja toivottavasti pidemmäksi aikaa :) mutta kyllä sitä on iloinen kotona sitten, kun ei tarvitse pelätä verenhukkaan ja kutinaan kuolemista tuskallisesti ulkoilmassa...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.