IRC-Galleria

Bwah.Maanantai 07.11.2005 18:37

nyt on pimiää jo! :/ mutta talavi tullee, tulis vaa se lumi ny äkkiä perkele.
aah, termarissa oli kahvia valmiina ku kotiuduin :) kaiken kaikkiaan mukava yllätys.
alkaa tämä ainainen lapsien vahtiminen jo pikkuhiljaa nyppimään, nytkin pitäis mennä kokkaamaan jotain päivälliseksi. jos yksin oisin nii kittaisin vaan sitä kahvia. no tiiänpähän ainaki etten ihan heti tee lapsia ku pääsen tästä perhehelvetistä.

telkkarista tulee vissiin himin wings of a butterfly:n video... pikkusiskoni on addiktoitunut siihen toosaan... osaa jo mainoksetki ulkoa. en kyllä ala sanomaan sille että tekis jotaki muuta, äiti kuitenki taas alkaa valittamaan että en saa osallistua niin karkeasti lasten kasvattamiseen. vissiin hyvässä muistissa vielä se kun hieroin italianpastan juhan päähän ku se oli päättäny olla syömättä. (sillä meitä aina pienenä uhkailtiin mutta ei ikinä toteutettu ja sitten sitä ei syöty...)

typerää ku mun täytyy kuitenkin olla nuitten kans melko paljon, ja sitten ollaan äitin kans ihan erilaisia. äiti on sellanen hauska mutta ihan hissukka, minä taas kamalan tempperamenttinen ja sellanen että teen kans jos sanon niin. koitan vaan soveltaa omaa kasvatustani sisaruksiini! perhana mitäs on niin typerää ettei isä oo noille pitämässä kuria niinku mulle.
toisaalta ihan hyvä, ei pienempien tartte enää saaha samanlaisia kokemuksia...
alkoholi on pahasta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.