IRC-Galleria

Tapaaminen Rotareiden kanssa sujui mukavan leppoisasti Bielefeldin luonnontieteellisessä museossa, jossa oli jos jonkinmoista infoa mitä miljoonien vuosien aikana on tapahtunut, sekä paljon täytettyjä eläimiä, mainittakoon nyt vaikkapa jääkarhu, pingviini, kettu, jänis, susi ja orava. Cocktailtarjoilu esittelykierroksen jälkeen oli meille nälkäisille nuorille lottovoitto, paitsi intialaiselle Husainille, joka on muslimi. Lähes kaikissa tarjottavissa oli nimittäin sianlihaa. Siitäkös Ecuadorin lähettiläs Juan innostui ja naureskeli Husainille tämän kohtaloa. Juanin hymy kuitenkin hyytyi nopeasti, kun hän kokeili miltä maistuu saksalainen juuston ja vaaleanleivän sekoitus, mitä se sitten lieneekään. Kaikilla muilla sitä vastoin oli siinä vaiheessa hauskaa, kun Juan yritti olla oksentamatta tätä herkkupalaa ulos. Juuri ja juuri hän sai sen nieltyä.

Kielikurssilla meitä oli yhteensä 12 ja uusia tuttavuuksia olivat tytöt Brasiliasta, Venezuelasta, Koreasta ja Taiwanista sekä pojat Chilestä, Meksikosta ja USA:sta, kaikki ovat kaupungin toisessa suuressa koulussa. Reilu kolmetuntinen ei ollut ollenkaan niin pitkästyttävä mitä olin ennakkoon ajatellut, vaikka eihän se nyt mitään herkkua ole "opetella" sanomaan oma nimi ja asuinpaikka ym.. Juttelin toisen opettajan kanssa tauolla ja hän sanoi, että mulle kyllä katsotaan tarpeeksi vaativia tehtäviä kun kurssi pääsee vauhtiin, pääasiassa kuunteluja ja tekstin ymmärryksiä. Erittäin hyvä.

Kielikurssin aikataulut helpottivat huomattavasti päätöstä siitä, missä joukkueessa jatkan futaamista täällä. Theesenin A-junnut treenaavat kolme kertaa viikossa ja kun matkaa sinne on jonkun verran, täytyy ajatella hieman omaa jaksamistakin, ja jatkaa SV Gadderbaumin riveissä. Gadderbaum treenaa vain kahdesti viikossa, joten jää reilusti aikaa muuhunkin eivätkä opiskelut häiriinny pätkääkään, yhdet Theesenin treenit olisivat olleet saman päivänä kielikurssin kanssa. Tosin, kielikurssi loppuu marraskuussa ja ensimmäinen muutto on edessä joulukuussa, joten portti Theeseniin ei aivan täysin ole suljettu.. Seuraavasta taulukosta jokainen voi sitten päätellä mitä haluaa.

A-junioreiden sarjatasot, korkein ensin:
Bundesliga (pohjois-, etelä-, itä-, ja länsilohko) ARMINIA BIELEFELD
Westfalenliga; VFL THEESEN A1
Landesligen
Bezirksligen
Kreispokal-Wettbewerbe
Leistungsligen
Kreisligen-A; SV GADDERBAUM
Kreisligen-B
Kreisligen-C
Kreisligen-D
Leistungsklassen
1. Kreisklassen

Nyt kun päätän jatkaa Gadderbaumissa, viikko-ohjelma näyttää seuraavalta;
Maanantai: Koulua 9.50-13.15, kielikurssi 15.00-18.15
Tiistai: Koulua 8.00-13.15, juoksulenkki klo 18
Keskiviikko: Koulua 8.00-13.15, Gadderbaumin treenit 18.30-20.30
Torstai: Koulua 8.00-13.15, kielikurssi 15.00-18.15
Perjantai: Koulua 8.00-13.15 + 15.50-16.55, Gadderbaumin treenit 18.30-20.30
Lauantaina tai sunnuntaina Gadderbaumin ottelu

Tällaista tällä erää..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.