IRC-Galleria

Nostalgiaa...Lauantai 18.07.2009 16:10

Eli joo olen palannut vanhan tietokoneeni ääreen Hämptoniin. On kauheeta ajatella että joskus olen tälläisellä rämputtimellä kirjotellut kun romisee näppikset pahemmin kun sotarummut.. Mutta nyt fiilistelen ihan kympillä tätäkin.. Olo on hiukan väsynyt ja ääni käheänä eilisen Yö:n keikan jäljiltä mutta pari huikkaa nimeltä mainitsematonta ihmejuomaa tekee todellakin ihmeitä päivän aikana.. ainakin toivon niin.. Sillä tänään on vuorossa Wanaja Festival 2009 / osa 2. Eli luvassa mm.. Popeda, Beat and Styles, Apulanta, Sunrise Avenue ja sitten kakka kotiteollisuus.. :D Huomenna siis tiedossa äänen käheys päivä.. taas...

En ole vähään aikaan kirjoitellut tänne.. (reilu 2 viikkoa) sillä on ollut kiireitä ja koti koneen näyttö ei ole aina suostunut yhteistyöhön kanssani.. ei siis ollenkaan.. Tero löi seinään sen pari kertaa ja taas se toimii päivän tai kaksi sitten taas sammuu..

Kiireistä sen verran että töiden lisäksi olin tiistai-iltana aivan mielettömän pienen pakkauksen syntymä päivillä Julianalle tuli ikää plakkariin 4 vuotta. Onnea vielä! JA siitä samalla Juliana ja hänen isosiskonsa Jemina Lähtivät Jyväskylään meille muutamaksi päiväksi, sillä olin luvannut Julianalle syntymäpäivälahjaksi viedä heidät keskiviikkona sirkus Finlandiaan.. sirkus oli aivan mieletön (nimimerkillä ilkuinen lapsi) tuntuu vaan että minä olin meistä kolmesta eniten fiiliksissä :D kyllä tytötkin tykkäsivät mutta eivät jaksaneet ihan koko aikaa keskittyä..

Torstaina oli taas ihan pakko koluta Jyväskylän alekorit.. Löysin aivan ihanat keltaiset avokkaat, joista sain jo perjantai päivän aikana mahtavat rakot kantapäihini.. :D


Mutta se tästä viikosta.. Jään fiilistelemään vanhan soittolistani kanssa tänne, soittolistan johon ei kukaan ole koskenut 2 vuoteen.. Nyt soi Bruce Dickinson- Jerusalem <3 melkein unohdin jo kuinka hyvä biisi..

Ja tuosta kuvasta sen verran että se on otettu silloin kuin minä olin nuori ja kaunis... eli vuonna nakki.. sillä nyt olen enää vain nuori.. :D rakastan vanhoja kuvatiedostojani.. :D että arvaakkaan millaisia kuvia teistä täällä on rakkaat ystäväni.. (:

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.