IRC-Galleria

Rieviräime

Rieviräime

Nälkä lähtee syömällä ja akka lähtee juomalla

Seikkailemme SaksassaMaanantai 23.07.2007 04:02

Köpiksen jälkeen lähdettiin Saksaa kohti, käytiin matkalla Hillerödissä olevassa linnassa (en muista nimeä, mutta hiton hieno linna), ja siitä lautalla Hampuriin.

Hampurissa 'jouduttiin' pakon vaatiessa yöpymään Reeperbahnin kuumimmalla kadulla olevassa hotellissa! Juu-u, oli aika tragikoominen tilanne, olen alaikäisenä Reeperbahnilla äitini kanssa, kyllä. Taskuvarkaatkin yritti iskee, mut hähää, me oltiin fiksumpii. Mut siis... REEPERBAHN!!

Hampurin alueella oli sitten nukkemuseo Puppenmuseum Falkenstein; ja heti ekassa huoneessa polvistuin tuon siunatun vitriinin eteen: KÄMMER & REINHARDT!! Sitä tunnetta on vaikea kuvailla, vaikka ne nuket nyt eivät niin harvinaisia olekaan, niin se TUNNE, joka niistä siltikin tulee! Se epätäydellisyyden täydellistymä, se on niin käsittämätön, ensimmäinen ja ainoa laatuaan. Miten joku pystyy tekemään jotain niin kaunista? Miten?

Sieltä lähdettiin ajamaan Mäkkärin kautta Leipzigi kohti, ja sää oli suhteellisen maanisdepressiivinen. Aika vitun sellanen, itse asiassa. En oo ikinä nähny sellasta aurinkoa sellasen monsuunisateen jälkeen. En ainakaan muistaakseni.

Ja perillä odotti Radisson SAS hotelli, johon meillä oli varaa siksi, että se on entisen Itä-Saksan puolella. Ja heleevetti, en oo ikinä ollu näin hienossa hotellissa! Kaikki on niin isoa, telkkari, nojatuoli ja sängyt. Ja suihkusta näkee käytävälle, se on jotenkin aika makaaberia... Mutta mahdollistaa tietysti erilaisen hyöty/huvikäytön. Minibaari vain on liian pieni!! *möks*

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.