IRC-Galleria

Rivel

Rivel

<3 Ana ja pikku murut <3

Yärgh...Maanantai 14.08.2006 19:26

Lukuvuoden eka koulupäivä takana.. Yh.. Oli ehkä hiukan tuskasta. Oli niin järkyttävän kuuma ja tuuleton päivä et hyvä jos pysty hengittään. Ja hyvempi juttu ku koulus sisäl ei ollu yhtää sen viileempi, päin vastoin, ihan tajuttoman kuuma! Tyhmempiki jo tajuu et tämmösenä päivänä ois pitäny jäädä kotiin! Fittu...

Ja on se jumalauta ku pitää lähtee jo 8:30 junalla et olis tos ysin pintaa koulus et kerkee kymmeneks kouluun vittu. Kyrölään sais mennä puolen tunnin välein junia, mutta ehei! Pelkästään tunnin välein. kattos nyt ( jos koulu alkaa 8:30 ):

07:23 Hyvinkää 07:43 Kyrölä ( jolloin joudut odottamaan koululla lähes puoli tuntia, koska asemalta koululle kestää noin vartin kävellä. Joudut myös heräämään jo puoli seitsemän maissa jotta kerkeisit junaan. Ei tässä näin syksyisin mitään, mutta mietipä talvella... )

07:42 Hyvinkää 08:15 Kyrölä ( Lähtemisaika on vähän inhimillisempi, mutta se on siinä ja siinä kerkeätkö tunnille ajoissa. Tosin pieni myöhästyminen on kuullemma ok. Joutuisit silti juoksemaan tukka putkella ettet olisi tajuttomasti myöhässä. )

Ja sama juttu sitten tullessa. Juna lähtee 15:15 ja 16:15. Miten hitossa ehdit tuohon aikasempaan junaan jos koulu loppuu joko 15:00 tai 15:15. No et mitenkään!!! Joudut siis kiltisti odottamaan sen tunnin verran asemalla, säästä riippumatta! Ja huom, asemalla ei pahemmin ole mitään katoksia. Argh.

--

Pitäs lähteä autokouluunkin kohta. En mä edes tiedä alkaako se 1. vaihe klo: 17:15 vai 17:45. No menen kuitenkin 17:15 luottaen ilmoitukseen autokoulun ikkunassa. Huoh, ei mua edes kiinnosta mennä sinne, mutta pakko mikä pakko.. " Ai mitenniin pakko? " " Nykyään ajokortti on välttämätön. " No jaahas. Sinne sitten tuskailemaan vittu 2x45min. Että mä hirtän kaikki jos sieläkin on yhtä kuuma ku koko päivän on ollu koululla! PRKL! Ei vaan pää kestä...

--

Nyt ei varmaan ole enää mitään aihetta purkaa sydäntä, mutta laitanpa illemmalla vielä tuosta yllä olevasta aiheesta valitteluja tänne jos siltä tuntuu, kärsikää, haha.


Ok, ne oli ehkä turhimmat tunnit ever! Istuttiin siel luokas ja kuunneltiin ku se äijä siel selitti kaikkee turhaa ja katottiin joku turha video.. Ja saatiin joku kansiollinen kamaa. Että miten turhaa. Ei siel jaksa käydä ja jo huomen pitäs jaksaa mennä uuestaa.. :/

Tulee muute pikkusen kiire koulun jälkeen yrittää sinne mennä. Jos juna tulee Kyrölään tossa neljän jälkeen, se on ennen viittä Hyvinkäällä. Autokoulu alkaa vartin yli viis. Voi vittu homo! En ehi ees käyä suihkus tai mitään ennen sitä.. >;| Voihan vittuperkele oikeesti.

--

14.8, 15.8, 16.8, 23.8, 30.8 ja 6.9, 13.9 ja noi on vaa teoriatunnit ( 3h kerrallaan [ huomenna "pääsee" sopimaan ajotunnit... ] ) ..... Vitun siistii herätä kuudelta joka aamu, kouluun puol 9 ( puol kasin junalla Kyrölään josta kävely koululle ), sit takas assalle kävely, sieltä vartin yli neljä junal Hyvinkäälle, suoraan autokoululle, siel puol 8 asti.... vittu mä kuolen..

Että voi kiitos ihanaa kun heti tappotahtia eteenpäin ja tappomääräki sen lisäks jes.

ARGH!!!!!!!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.