IRC-Galleria

RobotUnicorn

RobotUnicorn

Some like it hot and some sweat when the heat is on. Some feel the heat and decide that they cant go on.
elikkäs Ilosaarirock tuli ja meni. nämä oli ekat festarit missä olen ikinä ollut ja täytyy kyllä myöntää, että tykkäsin. festareilla voisi käydä kyllä jatkossakin, jos rahatilanne on mallillaan. me likes :)
tulipa vielä kaiken lisäksi ihan eturivistä nähtyä Children Of Bodom, The Haunted, Apocalyptica ja Kotiteollisuus. Stam1naa ja Killing Jokea jouduin seuraamaan vähän taaempaa, mikä näin jälkiikäteen jäi kyllä vähän harmittamaan. ja enpä myöskään älynnyt ottaa kuvia The Hauntedista. jäliviisaus <3 mah favorite kind :)
no eipä The Hauntedin laulajasta kyllä hyviä kuvia olisi saanutkaan, sillä ei herranen oikein suostunut pysymään paikoillaan. heilui, pomppi ja moshasi sen minkä kerkesi. ja lepsautteli välispiikkien aikana kaikkea häröäkin, mille sai kikatella kuin joku koulutyttö :D

livenä bändeistä parhaimmat oli kyllä The Haunted ja Apocalyptica. hyvin ottivat yleisön mukaan ja energia tarttui helposti. oli kyllä Stam1nakin omaa luokkaansa ja näistä isomman lavan esiintyjistä taisikin olla se parhain. ei jättänyt minua kylmäksi, vaikka katselin bändiä muutaman sadan metrin päästä :)
komia oli myös lauantai-illan ilotulitus ja kaiken kaikkiaan festarit oli oikein onnistuneet. hyvä fiilis jäi kyllä, vaikka onnistuin saamaan itseni kipeäksi jo ensimmäisenä iltana.

sen näkee sitten mimmoset kuviot ja kujeet olisi ensvuonna luvassa ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.