IRC-Galleria

Romanticide

Romanticide

Kripa Pimpanpää

Rokkikaaran tarinaKeskiviikko 04.03.2009 00:38

VEoyj-Liitto päätti lähteä Väpän äidin autolla katsomaan Children Of Bodomia Helsingin jäähallille sekä Seinäjoen Rytmikorjaamolle. Matka alkoi Kripan ja Väpän pihalta, jonne auto oli pysäköity vieraspaikalle, tai niin Liitto luuli. Auton etulasissa oli kuitenkin lappu:"VITUN MULKKU, ONNISTUIT SITTEN PYSÄKÖIMÄÄN KAHDEN RUUDUN VÄLIIN. PAIKKA 22 ON VARATTU!" Lupaavasta alusta huolimatta Liitto lähti matkaan. Se oli ensimmäinen virhe.

Matka jäähallille ja sieltä Seinäjoelle meni ilman ongelmia. Rokkikaarassa oli vain yksi C-kasetti, johon oli nauhoitettu Nightwishin Wishmaster-levy ja Eva-kappale. Rokki soi ja matka jatkui, Liitto lauloi oikein kauniisti Tarja Turusen osuudet Nightwishin kappaleista. Vielä Seinäjoella ollessaan Liitto päätti hidastella Rokkikaarallaan Children Of Bodomin keikkabussin edessä ja näyttää hevimerkkiä.

Kun Liitto lähti Seinäjoelta, surkeiden sattumusten sarja jatkui. Koko Liitto oli hyvin väsynyt, Sini mm. oksensi kaksi kertaa, toisen kerran surullisenkuuluisan Rokkikaaran takapenkillä karjalanpiirakkapussiin. Tämän jälkeen, noin kello kahdeksan aikaan aamulla tapahtui jotain hyvin järkyttävää. Yhtäkkiä Hämeenlinnanväylällä, vilkkaalla moottoritiellä oli autoja parkissa. Kuskina silloin toimi Jonna, joka jarrutti kuten kuka vaan olisi siinä tilanteessa tehnyt. Auton perä alkoi suistumaan, Rokkikaara ajoi päin keskikaidetta. Kuului iso jysähdys ja Liitto näki koko elämänsä vilisevän silmissään. "Noni, nyt kävi näin.", sanoi Jonna. Karjalanpiirakat lensivät pussistaan. Onneksi tilanteesta selvittiin säikähdyksellä, paloauto hinasi Rokkikaaran irti kaiteesta, koska työntäminen ei auttanut. Auton kylkeen jäi vain pieni jälki ja koko Liitto selvisi hengissä. Rokkikaaran matka pääsi jatkumaan.

Rokkikaaran matka päättyi Pitäjänmäkeen. Kripan ja Väpän pihalla surullisenkuuluisalla vieraspaikalla jumitti hissinkorjausauto, jonka kuljettaja puhui loputonta puhelua. Kripa ja Sini poistuivat kyydistä, Väpä ja Jonna lähtivät viemään Rokkikaaraa kauemmas parkkiin. He veivät Rokkikaaran noin sadan metrin päähän paikkaan, jonka luultiin olevan laillinen pysäköintipaikka. Liitto luuli surkeiden sattumusten sarjan päättyneen.

Näin ei kuitenkaan käynyt. Muun Liiton nukkuessa univelkojaan pois Sini oli häipynyt Haminaan ja Konalantielle jäivät enää Kripa, Väpä ja Jonna. Kolmikko päätti lähteä viemään tyhjiä pulloja Konalan Lidliin ja tämän jälkeen Rokkikaaran piti päätyä Jonnan ja Suvin pihalle Suvin autopaikalle. 3/4 Liittoa lähti taas matkaan huolettomin mielin. Heitä odotti kuitenkin taas yllätys. Rokkikaaran etulasissa oli taas kerran lappu, tällä kertaa neljänkymmenen euron sakkolappu. Tässä vaiheessa Liitto ei voinut kun nauraa.

Rokkikaara saatiin turvallisesti perille Suvin parkkipaikalle. Onko se siellä enää huomenna, selviää myöhemmin. Ohessa kuva surullisenkuuluisasta Rokkikaarasta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.