IRC-Galleria

Romanticide

Romanticide

Kripa Pimpanpää

Hard Rock Hallelujah! \,,/Sunnuntai 12.03.2006 21:13

VEoyj-liitto on ikuisia kauhun riiiiiiivaaaaaamia Lordin lapsia. Niin, kaikki alle 7-vuotiaathan ovat Lordin lapsia mukaanlukien VEoyj,Kiasman taideteoksen huantyttö ja Would you love a monsterman-videon tyttö. Myös Antti K. voidaan lukea tähän sakkiin, vaikka onkin jo kahdeksan. Hän nimittäin on ilmiselvä kauhun riiiiiiiiiivaaaaaaaaama Lordin lapsi.

Oli taas aivan seppo reissu. [[seppo Ilmoitan asian nyt itse, ettei sitä tarvitse enempää spekuloida. Asun asumuserossa Empun kanssa ja majailen väliaikaisesti Kissalahdessa. Kyllä, seurustelen Tuomaksen kanssa, vaikka se onkin välillä vähän turhauttavaa. Kissalahdessa tykkää majailla myös Kissa Kakko. Lapsemme ovat vuorotellen Keravalla ja Kissalahdessa. Siis minun ja Empun lapset, Kissa Kakon kanssa minulla ei ole lapsia ja toivottavasti ei koskaan tule olemaankaan. On myös muodostunut lisää uusia pareja: Väpä & Marco, Sini & Emppu ja Jonna & Jukka. On myös paljastunut, että Marco on isäni ja Väpä siis äitipuoleni. Tämähän alkaa olla jo pahempi kuin Kauniit ja Rohkeat! Tällä porukalla vietämme usein aikaa yhdessä Sipoon baarissa pöydän ääressä.

Seuraava asia paljastui myös: Tomi Metsäketo = Lordi. Hän halusi Euroviisuihin millä hinnalla hyvänsä.

Minun isäni bändi ei muuten ole vitsi, he osaavat oikeasti soittaa. Menkää vaikka itse kuuntelemaan.

Hetkonen. Jos kerran Mr.Lordi ja Marco ovat isiäni, niin Marco = Lordi = Tomi Metsäketo. ^o) *-) Eli tämä on siis taas olomuotokysymys. Mutta kun on vielä Lordi Kakko! :| Mutta onhan myös klassinen laulaja Tomi Kakko, joka laulaa italiaksi. *-) Unohtamatta tietenkään Lordi Arvilommia.

Kripa the ikuinen kauhun riiiiiivaaaaaaaama Lordin lapsi kuittaa.

TE,JOTKA ETTE TIEDÄ PASKAAKAAN, MISTÄ ON KYSE: MARCOILKAA RAUHASSA, NIIN TEKISIN ITSEKIN JOS ULKOPUOLISENA LUKISIN TÄLLAISTA SEPPOILUA.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.