IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

ei hjuvaTiistai 22.05.2007 13:13


http://www.climatecrisis.net/trailer/

asialle täytyy tehdä jotain ja äkkiä

<3 <3 <3Tiistai 08.05.2007 13:22

<^ChocoCat> ti amo, amore mio<3 sei troppo importante per me<3ti voglio tanto bene, e voglio stare con te sempre<3

menikö oikeinMaanantai 07.05.2007 15:48

ti amo, amore mio<3 sei troppo importante per me<3ti voglio tanto bene, e voglio stare con te sempre<3


rakastan sinua, rakas. olet tosi tärkee minulle. rakastan sinua tosi paljon. tahdon olla kanssasi aina ja tahdon olla kanssasi aina<3

potenssiMaanantai 12.03.2007 11:16

potenssin määritelmä=

kun maan vetovoima
voittaa
naisen vetovoiman

vai väittääkö joku vastaan

Täällänen pikku koulu tehtäväTorstai 08.02.2007 15:45

Minä

--Olen Daniel Rekomaa ja olen 18 vuotias. Minun syntymäpäiväni on 17.06. Kansalaisuuteni on Saksa mutta aion hankkia kaks kansalaisuuden. Minä asuin ensimmäisen vuoden saksassa ja loput suomessa. Asuin pääkaupunki seudulla kahdenteentoista ikä vuoteen asti, jonka jälkeen muutin Myrskylään. Olen nyt asunut siellä viimeiset kuusi vuotta, paitsi arkisin asun hollolan kukonkoivussa.
--Olen ollut töissä Koukjärven höyläämössa ja Bhömin kesä torilla. Olen myös viettänyt TET jaksoni myrskylän salessa, olin siellä viikon ja sitten sen jälkeen menin viikoksi ART-PAK OY tehtaaseen jossa tehtiin muovi päälystyksiä, ja olin sitten vielä kolme päivää SAFUlla, kalasavustamo tehdas. Ammattikoulun aikana olen ollut työharjoittelussa puukenkä tehtaalla. Toinen työharjoittelu jakso on tulossa jossain vaiheessa, silloin ajattelin mennä iskun tehtaalle, mutta mieli voi muuttua vielä.
--En ehkä ole ahkera, mutta kaikki vapaa aikani vietän koulussa, koska siellä minä viihdyn ja tykkään olla. vierustoverini sanoo että olen rasittava, mutta sitä en ole itse huomannut. olen tosi yksinäinen koulussa, ja vapaa ajalla.
--Minä tykkään hirveästi kirjoittaa koneella, mutta käsin en tykkää ollenkaan. Yleensä jos täytyy kirjoittaa jotain en saa mitään aikaiseksi, mutta jos itsestäni täytyy kirjoittaa juttua alkaa tulla. Itse luen hirveen vähän, ehkä pitäisi lukea enemmän. Itseni mielestä en puhu paljon mutta joittenkin mielestä puhun paljon, joskus saatan puhua aika lujaa. En tykkää yhtään esiintymisestä. pelkästään siitä asiasta puhuminenkin pelottaa minua, siksi toivon että ei tarvitse esiintyä tunnilla tai lukea jotain koko luokalla tai mitään siihen liittyvää. Puoli toista vuotta vielä silloin on seminaari jota olen pelännyt siitälähtiwn kun tänne kouluun tulin, ja tuun luultavasti vielä pelkäämän seuraavat puolitoista vuotta.
--Tietokone on minulle tuttu esine tai asia osaan käyttää sitä(ei ongelmaa). Internetiä osaan käyttää kans, siinäkään ei ole ongelmaa. Itsenäisesti osaan olla netissä ja hakea sieltä tarvittava tioto. kirjastossa en osaa etsiä muuta kuin tietokoneen, musiikkia ja elokuvia. Tykkään opiskella yksin, mutta kaverinkin kanssa ei tuota ongelmaa, mutta riippuu aina parista.
--Minä harrastan lentopalloa, lumilautailua, footbagiä, lenkkeilyä, rullalautailu(skeittailu), pyöräilyä ja kaikkea muuta. Minua kiinnostavat autot, tatuoinnit. Itselläni ei ole vielä tatuointia. Minua kiinnostaa myös naiset, ei ollut varmaan yllätys.
--Toivon että tunnilla tehdään kaikkea muuta paitsi esiintymistä. Olen ylpeä siitä mitä minulla on eli elämässä kaikki järjestyksessä, mutta rahaa saisi olla enemmän. Osaan itseni mielestä pelata lentopalloa hyvin ja footbagiä. Haluan oppi olla hyvä puuseppä ja haluan oppia olla parempi ihminen ja haluan oppia englantia paremmin. En tiedä mitkä tai mikä on elämäni tärkein kokemus tai tiedän mutta sitä ei kaikille kerrota. Elämässäni arvostan sitä mitä kaikkea minulla on. Olen ehkä rauhallisempi ja käyn koulua ahkerasti verrattuna muihin. Olen kohtelias ihminen ja kohtelen toista ihmistä hyvin tai riippuu aina henkilöstä miten hän kohtelee minua. Haluan, että minusta jää muille pelkkää hyvää mieleen, paitsi siihen en aina voi vaikuttaa.

TOP 10Maanantai 05.02.2007 13:52

Listaa kymmenen laulua, joista tällä hetkellä pidät. Genrellä ja sanoilla ei ole väliä, eikä haittaa vaikka laulu ei edes olisi mitenkään hyvä, kunhan itse nautit siitä. Kopioi nämä ohjeet omaan päiväkirjaasi/blogiisi/journaliisi niiden kymmenen laulun kanssa. Nakita sitten seuraavat kolme henkilöä nähdäksesi mitä he kuuntelevat.


1. 50 Cent - God Gave Me Style

2. The game feat. 50 Cent - Hate It Or Love It

3. Eminem - Lose Yourself

4. Eminem - shake that

5. Eminem - When I'm Gone

6. Eminem - Cleanin' Out My Closet

7. Linkin Park - In The End

8. Linkin Park - Numb

9. Akon feat. Snoop Doc - I Wonna Love You

10. Carlos Santana - Maria Maria

- Vanhemmat »