IRC-Galleria

Rusotar

Rusotar

elämä hymyilee taas

ahdistuskauhistuskamalaPerjantai 07.12.2007 00:43

tiettekö kohta tää loppuu. mulla on jo eroahdistus.. mitä mä sitten teen kun ei oo 24/7 tappelemassa kämppisten kanssa? tai nauramassa elämääkin tyhmemmille vitseille, joita vain meidän kämppä voi pitää hauskoina.. eikä oo tynkkyä,lissua,paolaa,lazyä,untoa,yötä,valoa,ykää eikä niitä moniamoniamonia muita rakkaita? jos mä vaan sidon itteni ketjulla kullero 1:n oveen eikä suostu poistuun? onko muut mukana??

selvästikkin opiston seuraavaan opetussuunnitelmaan pitää sisällyttää oppilaitten sopeuttaminen takaisin normaaliin elämään. eli ei piereskellä julkisesti. eikä röyhtäillä. on lupa käyttää muitakin vaatteita kuin ratsikamoja. ja mikä tärkeintä: maailmassa on muitakin puheen aiheita kuin hevoset ja hevosopisto! ja sivistyneempi huumorintaju ois ekstraa.

mä luulen et musta tulee sellanen ärsyttävä ex-opiskelija joka käy 3 kertaa kuussa kyyläämässä täällä et kaikki on ok, tynkky ei riehu, lissu ei yski ja peikot on ojennuksessa.. :)

ja kaikki ne miljoonat muistot, mihin mä ne mahdutan?

okei, nyt mä taidan mennä synkistelemään omaan kämppään, omaan huoneeseen mun villakoirien kanssa. mä teen tutkimusta niiden lisääntymisestä ja siksi siellä on imurointi kielletty.... ;)


melkeen unohtu sanoa: Tynkky oli tänään ihan supermegaloistavamahtava! enkä meinannu pudota!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.