IRC-Galleria

Ryuuko

Ryuuko

ei tarkasta galleriaa kovin usein

Oli tarkoitus tuoda musiikintunnille 2000-luvun musiikkia. Olin jopa näemmä niitä harvoja, jotka olivat sen muistaneetkin. Harmittelin vähän, että kotelot saattavat halkeilla hieman reppukyydissä, mutta olin kuitenkin hilpeällä päällä tilaisuudesta saada sivistää ihmisiä Ajattaran kaltaisten ihanuuksien suhteen.

Ensimmäisellä tunnilla kävimme 90-luvun asiat läpi, joskin opettaja tuli hieman myöhässä. Ehdin siinä selittelyn alussa piirrellä kuvan siilien pilvijumalan ja ukkosenjumalan kohtaamisesta. Sillä se ukonilma selittyy. Sitten tehtiin muistiinpanoja, opettaja puheli niitänäitä ja soitti muutaman esimerkinkin. Normaalisti moinen ei olisi haitannut lainkaan, mutta kun oli niin pakottava tarve päästä soitattamaan Ajattaraa ja näkemään opettajan ilme.

Toinenkin tunti kului uhkaavasti 90-luvun parissa, (muistiinpanojen väliin piirtelin välitunnilla) ja alkoi näyttää siltä, että tässähän tulee kiire. Ajattelin, että Century Childistä, Funeral Albumista, Tyhjyydestä ja A Virgin And A Whoresta esittelisin sitten vain Ajattaran, mutta opettajapa katsoi tilanteen sopivaksi puhua ainakin vartilta tuntuneen ajan raviharrastuksesta. Siinä vaiheessa muistiinpanoihini ilmestyi ensin "ARGH", sitten väkivaltainen kirvessiili ja lopulta hevosta jahtaava jättisiili. Yksityiskohdat tulivat tunnin edetessä. Ja senkin jälkeen vielä riitti kirjoitettavaa. Tuli hankittua muutama lovi levynkoteloihin ja valmisteltua esityksentapaista aivan turhaan. *Yawn* No, ehkä sitten myöhemmin. Mutta tuollaista se sellainen poikii siinä aamuisessa mielentilassa.

Taustatarinan tuotos: http://img183.imageshack.us/img183/6117/pienimusiikinmuistiinpanot90lukudl6.png

(Näin taasen.)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.