IRC-Galleria

SaNNa-blondy

SaNNa-blondy

Olisinpa rikas, enkä vain kaunis

Kummallisten kuolemien kirjaLauantai 03.05.2008 16:31

Luin eilen työmatkalla aivan LOISTAVAN teoksen! Tuomas Kilpi on kasannut erikoisia kuolemia yksiin kansiin teoksessa "Kummallisten kuolemien kirja" (2007, 13 Kustannus Oy). Aattelin nostaa teille pari jutskaa täältä. Ensimmäisenä on Lorraine Richards: Ammuu tulee

" Kun tyttäresi perhe lähtee kesäkuussa 2005 lomalle Kyprokselle, suostut hoitamaan heidän mäyräkoiraansa matkan ajan. Asut englantilaisessa Atherstonin pikkukaupungissa, jossa on alle kymmenentuhatta asukasta.

Olet 66-vuotias leski. Miehesi kuoleman jälkeen sinulla on ollut tapana tehdä pitkiä kävelyretkiä kaupunkia ympäröivällä maaseudulla, usein koiran kanssa.

Kuljet tänäänkin peltojen halki ja ohitat joukon rauhalliselta näyttäviä lehmiä. Äkkiä yksi lehmistä hyökkää kimppuusi, puskee sinut nurin ja rojahtaa koko painollaan päällesi. Kauhistunut silminnäkijä lähtee hakemaan apua, mutta kuolet saamiisi vammoihin.

Jälkeenpäin maanviljelijöiden liiton tiedottaja toteaa lehdistölle, että raskaana olevat lehmät voivat käydä ihmisten kimppuun, jos ne kokevat tilanteen uhkaavaksi. Etenkin koirien ulkoiluttajien kannattaa kiertää lehmät kaukaa. Tyttäresi mäyräkoira selviää hyökkäyksestä naarmuitta."

Nää on siis kaikki kirjoitettu sinä-muodossa, että tarinoihin voi samaistua. Oli tosi lystikästä matkalukemista, suosittelen! Ton yhden halusin jakaa, jotta tekin nyt ymmärrätte, ettei mun lehmäpelkoni oo ihan turhaa!! :D

Toisen jutun poimin myös kirjasta s. 77:
"Japanilaiset teinit ovat kehittäneet pelin nimeltä "Venäläinen seksiruletti", jossa joukko nuoria harrastaa keskenään suojaamatonta seksiä partnereita vaihtaen, kunnes kaikki ovat harrastaneet seksiä keskenään. Jokainen osallistuja lahjoittaa rahaa "laukeamisrahastoon", josta maksetaan pelistä aiheutuvat abortit."

Sellaista tänään :P

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.