IRC-Galleria

SaNNa-blondy

SaNNa-blondy

Olisinpa rikas, enkä vain kaunis

Blogi

- Vanhemmat »
1. Tuu vaikka 8.10.

2. Emmä huomenna, tarttee parantaa työilmapiiriä.

3. No ei näillä näkymin. Ei voi tietää mitä mieltä ollaan parin tunnin päästä.

4. Ollaa meillä. Chilivodkaa tarjolla. Tule jo!

5. Ehdottomati! Ens viikolla pari päivää tallinnassa mut muuten vapaa.

Haastan:

1. Innoscent
2. Ex-TealC
3. PiX
4. Tanhutytto
5. -- Ei mulla oo kavereita.

Kokkosen klaanilleTiistai 06.06.2006 22:55

Kokkoset

Voi pyydän ja anelen, kaikki, jotka jotenkin vaan kokee suurta yhteenkuuluvuutta sukunimen KOKKONEN kanssa, liittykää. Haluan selittää perin pohjin juurin, että mites tää homma meni ja kuka pani ketä.

Tiddidiii, ny lapsettais :D

Our World Tour #1Sunnuntai 21.05.2006 16:18

Meidän reissu sitten oli ja meni, tuolla oletuskansiossa on kuvatkin jo nähtävillä.
Milanoon oli siis tarkoitus hilpaista, ja siellähän me pääasiallisesti oltiinkin.. tosin iiiihan pikkuriikkisten mutkien kautta :D

Reissu alko ihan hyvin täältä etelä-suomen päästä, junalla Tampereelle ei vaadi suuria älynlahjoja. Oltiin jätetty aikaa, että päästään käymään Taco Housessa ja siihenkin asti kaikki meni niinku piti. Sitten vähän jouduttiin näkemään vaivaa, että löydettiin oikea bussipysäkki, jolta joku bussi 61 menisi.

Kentälle, chekc-inniin, koneeseen ja Frankfurtiin. Parin tunnin katkonaisia yöunia pirun kylmällä kivilattialla lentoasemalla, onneks sentään sain valkosuklaa-twixiä ja kaakaoo.

Aikanen aamuherätys ja taasen check-inniin ja portille, mutta lentopa peruttiinkin huonon sään takia! Äkkiä juoksemista lippuluukuille ja pähkäilyä jatkosta. Meille tarjottiin lentoa Venetsiaan, mutta pähkäily kostautu ja liput meni, seuraava vaihtoehto oli Bologna jonne sitten startattiin toukokuun ensimmäisenä iltapäivänä. Sieltä junalla Milanoon ja perillä hotellilla särkevien jalkojen säestämänä viimeinkin juuri ennen vuorokauden vaihtumista, yli 12 tuntia myöhemmin kuin oli tarkoitus!

Reissulla kuitenkin oli kivaa, muutama päivä täysin shoppailulle ja kulttuurille aikaa, sitten perjantaina katsomaan poikien keikkaa Bresciaan ja siellä vahingossa vietettiin lauantai-aamuun. Tarkoitus oli lähteä aiemmin, mutta sinne ei vaan helvetti vieköön saanu taksia! Vielä lauantai-aamunakin meni elämä ja ikuisuus koittaa saada taksi, ei oltais onnistuttu, jos meillä ei ois ollu ihania paikallisia poikia apuna! Siellä ei meinaan puhuta englantia mitenkään kovinkaan laajasti :D No, tulkit löyty ja se oli hyvä.

Päästiin takas Milanoon, shopattiin vielä, sitten lähdettiin Bergamon lentokentälle ja vihdoin koneella takasin Frankfurt-Hahnille. Saksan päässä tehtiin ehkä reissun paras ratkasu ja otettiin huone lähimmästä motellista, siellä yö pehmeässä sängyssä, aamulla suihku ja hyvä aamupala ja sitten jatkuikin matka Tampereen kautta takasin kotiin.

Ihanaa oli! Suosittelen lämpimästi!

Matkalla maailmalleLauantai 22.04.2006 14:59

Tiddidiiii!

Milano, siis ihan oikee Italian Milano!!, kutsuu mua jo ensi viikon sunnuntaina. Ei satu halvimpia mahollisia lentolippuja, mutta vähän alle kahdella sadalla selvittiin. OON NIIN MEHUISSANI!!

Maailman valloitus alkaa siis sunnuntaina 30.4. (joo tiiän, missataa wappu, mut meillä tulee olee paaaaljon omaa kivaa) Tampereelta lennettäessä Frankfurtiin. Saksan maalla sivistäydytään yön yli ja koitetaan löytää oikea terminaali. Kuulin että Frankfurtin kenttä on joku isoin ja et siellä ei oikein voi siirtyä muuten ku jollain terminaali- junilla ja busseilla. O_o
Maanantaina 1.5. päästään sitten vihdoinkin lentämään sinne Milanoon ja kauniisti pedikaaratyt varpaamme pääsevät koskettamaan Italian maaperää oletettavasti klo 9.30.

Ja siitä se sitten alkaakin! Eli aivan mahtavan päheetä ja siistiä ja kaikkea!! En pysy pelihousuissani kun vaan tärisen ja odotan. Laura on siinä mielessä paras mahdollinen matkakumppani, että se on helposti houkuteltavissa hölmöihin juttuihin ja se on ihan yhtä matkustus-neitsyt ku minäki!

Palautuminen reissulta alkaa lauantaina 6.5. lentämällä iltasella ensin Frankfurtiin ja sieltä etenemme Tampereelle sunnuntaina 7.5. Puol kuuden aikaan Tampereelta pitäis sompailla kotiinkin vielä (onneks niitä junia menee niin hyvin<3) .

Tärisyttääää!

MILANO, ITALIA!Tiistai 04.04.2006 23:08

Ois ihan parhaita suunnitelmia toukokuulle. Laura kutsu mut mukaan Italiaan, halvat lennot ja majotuskin löydettiin.
Ongelmana vaan, että mun pitäs tehdä töitä. No yleensä saan helpolla järkättyä noita vapaita, mutta tietysti just tällä kertaa se tuottais ongelman!!

Ei voi olla nii paska nakki, että jää oikeesti töistä kii tällanen reissu.. ei vaan voi!!

TAHDON!!

Taddadaa, matkakuumekärpänen puras. MILANO!!!!

Tukilakko?Maanantai 06.03.2006 20:16

Voisinkohan mä alkaa tukilakkoon noille raskaskuljettajille?
Ei meinaan yhtään nappaa kulkea kolmimetrinen kyrpä otsassa tuolla lumisateessa muiden ärtyneiden junailijoiden kanssa.

HäiriintynyttäTorstai 17.11.2005 17:13

Pitäis tehdä miljoona asiaa, mutta mä olen vaan niin saamaton. Olen ollut saamaton viimeiset kaksi päivää ja se ei ole ollenkaan hyvä asia... :(

Olen saanut kyllä vähän tehtyä, esim meidän Liittokokoukseen on paaaaljon kravaatteja kuivumassa, siitä syystä mulla on nyt huonekin täynnä hileitä ja monenkirjavia viiruja lattiassa kun tussit saattoi mennä vähän läpi.

Hileet ja tussit on kyl parasta tuskartelussa, en mä muuten tota jaksaiskaan. Kaikki tollanen korttien teko ja muu, johon saa laittaa hileitä, on kivaa, mut muuten sitä ei kyllä ollenkaan jaksais. ..

Ossi soitti. Ossi on kyllä ehdottomasti paras ikinä, mä en tiiä, miks sen kanssa hölisemisestä tulee aina niin hyvä mieli. ^^

Onpas taas teinitystä jeejee... :(
Oon ollu suosittu, puhelin soi koko aika ja joka hetki, jos toinen on hiljaa, niin sitten piirin puhelin huutaa ja sähköpostit laulaa. Oispas vaan kiva, et muaki muistais joku vaikka jollain kommentin tyngällä ilman, että se liittyis mitenkään tuohon pirun Liittokokoukseen.

TestingKeskiviikko 26.10.2005 19:49

Whoaa, vähän siistiä!

Nyt ei tarvii enää ku vaan muistaa, että tätäkin miljoonatta blogia vois päivitellä, ihan vaan kaikkien iloks ja suruks. :D


ahihi... :D

(kato mun nimi :D)
- Vanhemmat »