IRC-Galleria

+ <3Lauantai 20.10.2007 04:00

tänään oli taas keikka pitkästä aikaa.<3 (:

ennen keikkaa oli kanssa kivaa, tulin joskus 3 aikaan kaupunkiin ja siellä näin iran ja fannin<3 käytiin sitten pakkiksella kattomassa mimmosta siellä on ja löydettii karo&veera ( :
no mentiin sitten mäkkiin kaikki porukalla ja alexiina, todellakin ihan ihka oikeasti allu tuli meidän mukaan mäkkiin ja keikalle. (: odoteltiin sitten siellä (ja no käytiin me vähän s-marketis lämmittelemäs jne) , ja toivottiin että saataisiin liput ja päästäis sisään. onneksi liput riitti hyvin sisään ja epäilisin että ketään ei heitetty ulos, koska kukaan ei katsonut tarkkaan ikää : > ennen keikkaa venailtiin vaan ja jutskailtiin, otettiin muutama kuva ja kuunneltiin muita bändejä ym, sitten alkoi keikka. Olin iihan fiilareissa alkuun, mutta sitten jotenkin ei vaan ollut semmonen tunne kun yleensä, harmi sinänsä, mutta ei se kai mitään. ; >

Allua oli kyllä tosi kiva opettaa liikkeissä (vaikka se jo ne hyvin osaskin, mutta semmosia pieniä lisä juttuja, ettei allu vaan koko aikaa taputtais. ;D)
sittten tuli allun muutama kaveri (joku poika ja sen sisko) sit se poikaki osas hyvin tanssia kun kerto et voi you know vähä hyppii jne.

Keikan jälkeen oli kauhea sähläys minne mennä, siksi inhoon tre keikkoja! ; <
ei voi vaan mennä dösän luo oottaan, mut no can do.
sitten nähtiin siellä sisällä Jaska ja jotain juteltiin ym, sitten oltiin menossa ulos muttei menty ja takas sisään ja edestakas, huoh.
No mutta, mentiin sitten noin 45min päästä ulos, jossa nähtiin viivi hetken aikaa ja jutskailtiin sille jotain pieniä ja otettiin muutama kuva, eniten vain vitutti se (ja aika pahasti), että toro oli jo lähtenyt. Allu ois halunnu sen kanssa kuvan ym ja mulla+fannilla oli tärkeä juttus sen kanssa sovittuna. ;( no onneks nähdään se 7 päivän päästä.<3
sitten hetken päästä toosi nopsaa, kun juke tuli ulos otettiin sen kanssa halit ja kuvat ja sitten sekin lähti ja krisulle ehti vaan sanoa moi. : >

mutta harmi sinänsä varsinkin allulle, mutta nyt allu tietää että viivi ei oikeasti ole niin hirveä, mitä se luuli, nyt se onkin kuulema todella mukava jo. : ) ja kyllä albe vielä joskus toronkin näkee : )

Sitten me lähdettiin asematunnelille ja juteltiin jotain matkalla:

Allu: "haluan nähdä toron"
Sanna: "oon ihan varma että sä viel rupeet tykkää lovexista"
Fanni: "niimpä, joku vakiokiertäjä tulee, mutta etkö myönnä että tää on aika koukuttavaa?"
Allu: "ei mulla olis aikaa tämmöseen ;D Mutta on vähän liiankin koukuttavaa mulle. :D"
Sanna: "voivoi, sanoo melkein samaa kun mä vuosi sitten, mutta laivalla olinkin ihan mennää ettii se ja se ;D"
, eli allu alkaa ihkuttaa lovexii:D"

kyl se viel alkaa : )
Ja se ehkä tulee jo 7 päivän päästä laivalle mukaan, et ei se kauaa kestä sit enää ilma äksii! :D

mutta suurin kiitos siis:

Allulle
Iralle
Fannille
Karolle
Veeralle
&
Pojille
<3

+ Tanyalle ja Maikille ja kaikille kelle juttelin ym. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.