IRC-Galleria

jes!Keskiviikko 31.10.2007 16:34

Se kenellä on kotiteatteri ja tosi iso tv kutsukoot minut hänen luokseen.
(sain makuunist 5 vuokraust ilmaseks)

Ruotsin tuntiMaanantai 29.10.2007 21:16

Istun ruotsin tunneillaki nykyää micken vieres -.-' mut niin micke siin jottai taputteli vatsalihaksiaan (?) ja nimes niitä ja sit katoin varmaa vähä oudosti koska sit se laukas et
"ei tää viel mittää, mut kerra ku tultii skaniast ni lauri nimes katkaravut sen leivält eikä voinu sit syödä niit loppuelopuks ollenkaa. hullu meininki. mut ei sekää kyl viel sairast ole.."
Hhahaha, nii söpööö :')
Katson kun soitat kitaraa.
Kun sormesi liikkuvat nopeasti,
määrätietoisesti,
samalla myös jollain tavalla hellästi.
Kosketathan minua nopeasti,
määrätietoisesti,
mutta silti myös hellästi ?

©Saara

kirjotin ja keksin kuulkaas iha itte!Lauantai 27.10.2007 03:46

eilen kun nukahdin,
otin kädestäsi kiinni,
enkä halunnut irroittaa.
kävelimme iloisina,
nauroimme ja aurinko paistoi.
pidin kädestäsi kiinni kovaa.
katsoimme elokuvia sohvalla vierekkäin,
pidit minua lähellä ja meidän oli hyvä olla.
kun menimme nukkumaan,
olit siinä vieressä,
pidit mua kädestä,
kunnes nukahdin.
näin hyvää unta,
kun olit vieressäni.

©Saara
Tänään taas multa kysyttin varmaan joku viis kertaa, että mikä susta tulee isona? Mitä aiot tehdä isona? Mitä tulevaisuudessa? Rupee ahdistaa ku ei tie oikeesti yhtään, mitä haluis tehä joskus noin kymmenen vuoden päästä. Tiiän et on vaikka kuinka paljon aikaa vielä miettiä, etenki jos ja kun meen lukioonkin ni sieltä tulee ne muutama lisävuos miettimiseen aikaa. Silti mun pää on ihan tyhjä mitä ees haluaisin tehdä. Meikkausmaskeeraja systeemi ois kivaa, mut niit on iha liikaa Suomessaki jo. Kampaaja ois kivaa olla, mutta niitäkin on iha liika. Iskä sano et datanomi koulutuksenki läpikäyneitä on jo vaikka kuinka paljon. Johonki ihme laboratoriotutkimus töihin tai pelkkään paperien kanssa pelleilyyn toimistossa YKSIN en halua ryhtyä, mutta en kuitenkaa haluu päätyy mihinkää siwan kassalle. Hyi tä on iha inhottava aihe edes ajatella kun ei oo ees kunnon ajatuksia..

Tänään keskiviikkona 24.10. tajusin hyvin selkeästi yhden asian. En kaipaa enää tiettyä henkilöä. Päätin ja tiedän, että pärjään ihan hyvin nyt ilman häntäkin. Kun yhden oven sulkee niin monta uutta aukeaa, niinhän sen pitäisi mennä. Katsoo sitten, mitä loppu syksy ja talvi tuo tullessaan. Toivottavasti uusia tuulia. (muutakin kuin kylmiä) (:
saara :"samuli vauramo on NIIIIIIIIIIIIN hyvän näkönen."
noora :"no niin on !!!"
SAMPPA: "SAMULIT YLEENSÄ ON, vinkvink"

Sunnuntai 21.10.2007 02:57

Tänään oli iha hassu päivä. Näin jotai porvaritalo-uimallaspile-vitustimiehii-unta ja nukuinki sit vähä liia pitkää, piti herätä kaheksalt ni essi soitti sit puol kymmene aikaa et mis mä oikein viivyn. No sit menin kattoo voikkakisoi ja teki iha hitosti mieli mennä itekki laval. Oli hienoi ohjelmii ja ihanaa ku on välinekausi ni ohjelmat o sillee näyttävämpii. Sit olin olin taas mäkkäris ( oon ollu lomal jo kolme kertaa :o) juomas kahvii ja syömäs jäätelöö, ylläri. No kiitos Kalle kuitenki seurasta ja näin. Ja sit tein päivän hyvän työn (kiitos aidan tyhjälle prepaidille :::D) eli tilasin parit vipit taas ihmisille ;)

Mut joo tää ei ollu se asia mist mun piti kirjottaa. Mun piti kirjottaa taas ystävistä. Siitä kuinka tärkeitä on ja siitä miten kamalaa ois jos jonku näistä tän hetken "ykkösistä" menettäis. Mul o kaks ihmist joita ilman mua ei olis. Kaks lisää, jotka auttaa mua ihan hirveesti kulkee eteenpäi. Ja paljon muita ihania tärkeitä jotka pitää mut koossa, omana ittenäni ja antaa mun olla olemassa. Kiitos kaikille, en haluu pistää ketää mihinkää järjestyksee, mut noi muutamat on iha ehdottomat, joten älkää missää nimes ottako mitenkään itteenne. Ihmiset tarvii ihmisii, muuten ne ei tuu toimee.

nä on nii pölöi ainaPerjantai 19.10.2007 20:31

mitä nimesi tarkoittaa?

S= ylläpitää yhteyden hyvin
A= seksikäs
A= seksikäs
R= saa tarpeekseen pojista/tytöistä
A= seksikäs
Kui voi ajatella jotain tällästä kokoajan taas. Luulin just et oon kokonaa päässy täst kaikest yli ja ohi ja ei tälläsii asioi tarttis enää ajatella mut EI, ei sitte. Täl hetkel on itsetunto joku nolla ja niin hiton tyhmä fiilis et miks oon menny tekee ja mitä. Niin hirvee olo ja mitää en voi tehä. Et hei, urheilu ja NAISII. Tuntuu et oon taas iha nolla ja ihan turha vaik tiiän etten perjaatteessa ole. Ärrr, koht tulee kyynelii silmist ku vaa ottaa päähä nii paljo. Ihanaa vuodatusta. Onneks on kaverit. Ja koneel tyttö sinä olet tähti -leffa. Meen kohta kattelee sitä. YKSIN.