IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 21.12.2008 09:20

"En pysty näyttämään sinulle kuvaa todellisesta itsestäni, aivan yhtä vähän kun pystyn esittämään elokuvan valokuvana tai kaksiulotteisen piirroksen yhtenä suorana viivana. Vain neljän ulottuvuuden todellisuuden suoraan aistiva olento näkisi minut sellaisena kun todellisuudessa olen, näkisi menneisyyteni, nykyhetkeni äärettömän ohuen ja koko ajan liikkuvan viipaleen, ja minulle tuntemattoman tulevaisuuteni, kaiken samalla kertaa, kaiken yhtä aikaa olemassa, kaiken yhtä todellisena. Jumala, jos hän nyt sitten on olemassa, varmaan näkee näin, yhdellä kertaa sekä menneisyyden että tulevaisuuden, kaiken alun ja lopun."

Näin kirjoitti Esko Valtaoja Ihmeitä-kirjassaan. Sopivaa luettavaa näin aamulla, koko yön valvottua. Valmiiksi jo melko "epätodellisen tuntuisessa olotilassa". Aion valvoa iltapäivään kahteen-neljään asti, jotta saisin vuorokausirytmini palautettua. Sairasloman ja unilääkkeiden takia se on mennyt aika vituralleen.

Edit klo 09:07 - Oloa ei tee yhtään vähemmän hämäräksi lukemiston ohella myöskään alkuyöstä nautitut 6+ alkoholiannosta ja epämääräinen musiikki. Jotain goa trancea ja noisea tässä olen koko yön luukuttanut. Konemusiikki ei ole tosin sitä tutuinta itselleni. Eskon kirja loppua kesken, mutta löysin vanhoja lehtiä selaillessa tieteen kuvalehden jutun palermon muumioista. Mikäs sen parempi aihe... Pienessä pöhnässä tuijottaa munkki Antonio Prestigiacomon useita vuosia säilyneitä elävän näköisiä silmiä ja kuivunutta naamaa...

Edit 2 - Tarkemmin katsomalla huomasin että oikea silmä katsoo sivuun ja vasen suoraan. Kokeilkaa onnistuuko elävänä. Ja musiikki funeral doomiksi.

Edit 3 - Kello on noin varttia yli kymmenen. Huomaan ettei ajantajuni ole yöllä ollut paras mahdollinen. Päätän mennä nukkumaan noin yhdeltä. Tekisi mieli hakea kaupasta energiajuomaa, mutta eivät taida olla vielä auki. Kahvi ei oikein uppoa enää. Toisaalta alan muutenkin "herätä"..

Edit 4 - Aika kuluu vitun hitaasti. Ajattelin alkaa taas treenaamaan lucid unia, käyttäen todellisuustestejä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.