IRC-Galleria

Putki jatkuu...Sunnuntai 06.09.2009 15:45

Lauantaina 5.9 Haka otti 6:nnen peräkkäisen voittonsa sarjassa ja piti nousu haaveet omissa käsissä. Haka lähti matkaan uimahallilta 11.15 poissa olivat: L.Jansson, JV.Eloranta, N.Huotari, I.Stein, R.Vidgren ja P.Väisänen. Eli jälleen kerran rivit olivat harvat. Peli käytiin hyvin tutulla Pateniemen nurmikentällä, monella pojalla oli varmasti hirveä lataus peliin, mutta kävikin ilmi, että OLSmaisesti jätkiä oli vaiheltu joukkueiden kesken joten näin B3 parhaat pelaajat (Cise ja Tomppa) olivat B2 mukana kaatamassa Tervareita, eli OLSsin taso ja ottelun taso olivatkin selkeästi odotettua heikompi. Peli aloitettiin klo: 15.00 Hyvinhyvin tuulisessa säässä, Hakan etuna oli armoton myötätuuli, kun kapteenimme J.Kyllönen voitti teikkauksen ja sai pidettyä myötä tuuli edun, tämä olikin varmaan yksi keskeisimmistä tekiöistä Hakan hallintaan ekalla puoliajalla. Aloitus: Haverinen-Juvonen-Huusko-Korhonen-Korhonen-JJuntunen-Kyllönen(C)-Nikkanen-Keränen-Nukarinen-Kettunen. Peli lähti käyntiin Hakalta hieman hermostuneesti, peli saatiin kuitenkin nopeasti uomiinsa eikä voittomaalia kauaa tarvinnut odottaa, kun Kyllönen meni antamaan sisäänpäin kiertävää kulmapotkua ja päänsä ekana väliin sai Hakan veikeä sormien heiluttelia Henri Korhonen, joka taitavalla puskullaan laittoi tulostaululle 0-1. Toista maalia ei tarvinnut odottaa, kun koko ottelun oikealla laidalla loistavasti luutinut AJKorhonen heittää sivurajaheiton päätyyn ja perään ampaisee Kettunen, joka suojaa palloa mallikkaasti, sitten tapahtui "jouluonkerranvuodessa" maali, Kettunen potkaisee selkä maaliinpäin, päänsä yli, melkein nollakulmasta pallon maalille jossa vastustajan maalivahti ei saa palloa hyppysiinsä ja peli on 0-2 ja myös näissä lukemissa siirryttiin tauolle. Vaihtojakin tehtiin ja vaihtoon tuli Nikkanen kun laitaan meni viilettämään V.Tuikka ja JJuntunen siirtyi keskelle. Ja aikaisemmin ekalla puoliajalla Nukarinen oli otettu pois ja Härkönen tilalle.
Toinen puoliaika alkoi Hakan hallinassa ja maali roikkui ilmassa, mutta sinne se sitten jäikin. Tämän vaiheen jälkeen OLS rupesi vyöryttämään hyökkäyksiä Haka päätyyn ja maali roikkui nytkin ilmassa, mutta ilman hyvään syysvireeseen päässyttä maalivahtia Esko Haverista ja loistavasti taistellutta puolustusta ja koko joukkuetta OLS olisi luultavasti päässyt kaventamaan pelin, pallo kerran jos kaksi pelastettiin aivan maaliviivan tuntumalta. OLS rynnistyksen katkaisi kuitenkin ottelun parhaimmistoon kuulunut JJuntunen, joka pääsi tälläämään kuudentoistarajalta sydämmensä kyllyydestä armottoman vasemmanjalan pommin suoraan yläkulmaan, tulostaululla komeilivat luvut 0-3. Loppu olikin Haka painostusta, eikä OLS päässyt enää lähellekkään. Numeroita kaunistelivat vielä JJuntunen, pääsi puolittain läpi ja epäonnistunut veto ja flipperimäisesti pallo OLSsin puolustajien kautta maaliin. Ja viimeinen maali jota Pateniemi ei unohda ikinä, kentälle vaihdettu Osman huitaisi komean vedon oikosellaan kuudeltatoista, eikä mokella ollut mitään mahdollisuuksia. Maalin jälkeen ihan vaihtopenkillä tuntui miten paljon tuo maali merkitsi Osmanille, kuparinen oli viimein rikkoutunut, toivottavasti näitä nähdään vielä lisää. Lopputulos 0-5 eikä OLSsilaisilla jäänyt paljoa jälkipolville kerrottavaa ja Haka on taas askeleen lähempänä nousukarsintoja ja yhteistä unelmaamme 1divari paikkaa.