IRC-Galleria

Operaatio Juureni-tehtävä!Torstai 05.02.2009 14:59

Jahas jahas... Melkein kaikki muut meidän luokkalaiset lähti tänään viettämään viikonloppua kotikulmilleen ja mä jäin tänne. Jee. Mut ei se mitään, koska tiistaiksi pitäs tehdä Juureni-tehtävä, joka tuskin kotona onnistuisi. Niinpä siis näpytän täällä koko viikonlopun (+ tän päivän ja maanantain) tekstiä omista juuristani, suvusta, kasvuympäristöstä ja niiden vaikutuksesta!
Mun suurin ongelma vaan on se, et maksimi sivumäärä on viisi sivua!!!! Ja siihen pitäis mahduttaa niin paljon asiaa + sisällyttää viittauksia kahteen megapaksuun kirjaan (joista kyllä toista mulla ei edes ole)! Täytynee siis kirjottaa sellasta tiivistyksen tiivistystä ;)

Tuskin tuohon koko viikonloppua uppoo, varmaan saan sen viimestään lauantaina valmiiksi, ellen jo(kikunnas) huomenna =) Noh, onpahan aikaa sitten puurtaa vielä kahden tunnin ruotsin läksyt ja äiinkielen, tai no kirjallisen viestinnän hepreankielinen monistenippu.

Jos sulla on tulossa yhtä tylsä viikonloppu, niin poikkee toki kahvilla, kyllä multa tuolla homeisia leipiäkin löytyy kyytipojaksi ;)

P.S Ystävänpäivä on ens viikolla...ja mä oon täällä. Yksin. Angst :D Mut jos jotakin kiinnostaa, niin mun osote on Kaunokkikuja 2 c 15 76150 Pieksämäki.
Voit lähettää mulle vaikka kortin tai itsesi piristykseksi <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.