IRC-Galleria

Kiitos ja anteeksi.Keskiviikko 18.11.2009 23:28

Kiitos vanhemmille, sisaruksille ja lähisukulaisille
.
Kiitos kun olette minua tukeneet ja vanhemmat hyvin kasvattaneet elämään. Kiitos huolenpidosta ja anteeksi tyhmistä teoistani ja sanoistani. Kiitos, kun ette ole minua hyljeksineet vaikka olen ollut piikikkäämpi kuin kaktus. Olette paras perhe jonka olisin voinut saada!
Kiitos parhaalle ystävälleni, Roosalle.
Kiitos, kun olen saanut tukeutua sinuun asiassa kuin asiassa, ilman että olisi tarvinnut hävetä mitään. Kiitos, kun olet hyväksynyt minut sellaisena kuin olen ja siten antanut minulle mahdollisuuden olla häpeilemättä omaitseni seurassasi. Kiitos mahtavista hetkistä ja myös niistä ei niin mahtavistakin. Anteeksi, että olen osannut olla myös tyhmä sinua kohtaan! Olet aina ollut ja tulet aina olemaan rakkain ja parhain ystäväni! Ilman sinua en olisi enää tässä!
Kiitos kihlatulleni, Teemulle.
Kiitos suuresta rakkaudestasi minua kohtaan. Kiitos suojelusta ja huolenpidosta. Kiitos, että olen saanut rakastaa sinua koko sydämestäni ja että saan rakastaa tästäkin eteenpäin! Kiitos, kun olet ymmärtänyt minua, vaikka olisinkin ollut typerä sinua kohtaan. Kiitos, kun jaksat pitää minun ajatukseni raiteillaan ja välillä saat ne pois raiteilta. Anteeksi, kun välillä haastan riitaa aivan turhaan ja kiukkuan sinulle, vaikket ole tehnyt juuri mitään! Rakastan sinua nyt ja aina, enkä päästä sinusta koskaan irti!
Kiitos ystävät ja kaverit.
Kiitos, kun olette jaksaneet tsempata minua eteenpäin ja olleet tukena kun on ollut tarvetta. Kiitos, kun olette minua jaksaneet päivästä toiseen ja ilmeisesti jaksatte tästä tulevaisuuteenkin. Kiitos ihanista hetkistä ja mahtavista jutuista. Kiitos, että olette olleet lähellä ja puhdistaneet ajatuksiani naurulla ja hauskanpidolla. Anteeksi, että olen ollut välillä todella ärsyttävä! Olette todella tärkeitä!
Kiitos teille kaikille ihanille ihmisille!
Olette minun arvokkaimmat aarteeni ja toivon että kaikkien kanssa välit pysyisivät ennallaan, vaikka välillä ei nähdäkään niin usein! Mutta nyt saitte kuulla, miten minä ajattelen ja kuinka teitä arvostan!!<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.