IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 03.04.2006 18:09

En mie sit pääsekään ens sunnuntaina Tallinnaan. Voi helkkari. Tekstailin aamulla Sandylle, et vitsit miten kivaa lähteä sinne, et nythän ei enää olekaan kauaa. Se teksti takas, että on samaa mieltä. Sit vähän ajan kuluttua tulee, et "nii, ei muuten lähetäkään sit sinne, ko se paatti on telakalla just silloin". Voihan vitura sentään!!! Mut minkäs teet? Sellaista sattuu. Mut vituttaa silti.
Lähdetään kai sit vasta kahden viikon päästä siitä, jos vaan pääsen livistämään sunnuntain koulutuksesta tarpeeksi aikaisin. Vaikka mitä hittoa ne miuta siellä tarvii, kyllä mie tiedän jo ihan tarpeeksi. Ainakin omasta mielestä;) Se on sitä paitti vasta teoriaa, tuotekoulutus o vasta myöhemmin. Ja teoriassahan mie olen ihan loistava. Käytäntö onki sit toinen juttu:)
Ja eikä sillä oo mitään väliä, että osaako tuolla mitään vai ei, koska jokuhan nyt valittaa aina jostain joka vitin päivä, siitä ei pääse mihinkään. Mie oon jo kahden kesän aikana tottunut siihen vinkunaan, niin sitä osaa olla ottamatta sen suuremmin itteensä. Eihän sinne menisi takasin, jos se häiritsisi.

Mut harmittaa silti se Tallinna, ko olin odottanut sitä niin kovasti. Pitää keksiä, et mitä ens viikonloppuna sit tekis, kun on peräti kolme päivää vapaata. Imatralle ei viittis lähteä, kun pääsiäiseksi meen kuitenkin. Eipä noita vaihtoehtoja kyllä kovin paljoa ole. Ja Maijaakin pitää vahtia perjantaista lauantaihin. Jos menisin kotiin, niin se pitäisi ottaa koko ajaksi mukaan. Äh, en mie jaksa sitä niin kauaa. Ja Lempi-kisukin saisi taas paniikkikohtauksen, jos veisin sen sinne koheltamaan. Ehkä hengaan vaan kotona.


Onpa Manboy pitkästä aikaa hyvä!

"I haven't always been like this, I really am a hopeless optimist, I used to see the world as one"

Niinpä niin. Kyllä se Karo tietää, mistä laulaa. Löytyisiköhän tuota Blame the World -albumia vielä jostain keskustan levykaupasta? Vois käydä kattomassa, vaikka en kyllä usko, et sitä on.
Antti näyttää muuten hassulta uusissa kuvissa, ko sillä o nuo uudet hiukset.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.