IRC-Galleria

MITÄS MINÄ SANOIN ! ! ! !Sunnuntai 21.05.2006 05:51

Suomi tippui sitten lätkän mömmöm-finaalista. Harmitti 5 minuuttia, kun se voittomaali tuli taas silleen... Mutta asiaan.

Jotkut asiat sitä tuntuu olevan liian hyviä ollakseen totta, mutta SUOMI VOITTI! Ja millä tavalla... hävettää lähinnä niiden änkyröiden puolesta, jotka oli viimeiseen asti koko Lordin esiintymistä vastaan (http://yrde.arkku.net/lordimummo.jpg) . Ehkä meillä oli avuliaita naapureita (metallihenkisiä maita kuitenkin) ja saatiin koko Euroopan huomio, hevikansa, protestiäänestäjät ja nuoret Lordin puolelle, mutta naapureita oli muillakin eikä sitä kukaan määrittele, miten mokomaan kisaan saa osallistua. Vanhojen yhtälöiden perusteella helvetin pitäis jäätyä ja sen jälkeen monen muun mahdottomuuden toteutua... harmittaa ainoastaan, etten lyönyt asiasta vetoa, mutta tämä oli kyllä sieltä ennakko-odotusten hurjimmasta päästä. Ans kattoa vaan, millaset kisat saadaan ens vuonna aikaan Suomessa, ja miten nyt tapahtunut tulee vaikuttamaan kisoihin.

Tuli tuossa torstaina sanottua aika pahasti tuosta perus euroviisuhutusta. Kyllä nyt toisella kuuntelukerralla ja uusista maista sieltä erottui muutama ihan ok pop-kappale, mut sen semifinaalin alkupuoli oli kyllä karmeaa tuubaa. Lisää kummallisuuksia, tunkekaa ne jumputukset, strippausesitykset, mukaetno-vaikutteet ja kootut rakkauslaulukliseet sinne, minne aurinko ei paista niin tulis joku järki näihinkin kisoihin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.