IRC-Galleria

ABinaa skoijataanSunnuntai 20.08.2006 03:43

Viimestä vuotta viedään, onneks... ja epäonnekskin kyllä: Oishan se mukava näitä ihmisiä näiden vuosien jälkeen tuntea paremminkin, kun viime vuodet koulussa on jurnutettu lähinnä omissa oloissaan väsyneinä... Ehkä se on sentään hyvä merkki, että ekalla viikolla virtaa ja kiinnostusta tuntuu riittävän ja ihmistenkin kanssa tulee toimeen. Se on vaan 3 jaksoa... sitten koittaa mielenkiintoset ajat.

Mutta ettei totuus unohdu, niin pari uusintaa on vasta rähmitty pois alta, yo-mörkö vaanii jo alle kuukauden päässä ja muitakin uusia ja vanhoja töitä riittää vaikka koko vuorokaudeks. Kunhan jaksais niellä opettajien paskapuheet: "kurssit 13, 15, 17, 19 ja 27 kannattaa ehdottomasti opiskella, jos meinaa ylipäätään saada pisteitä kirjoituksista ja kurssit 14, 16, ja 36 ovat erinomaisen yleishyödyllisiä ja tulevat jatkossa kasvattamaan statustanne ja henkistä vehkeen pituutta"... mikäpä siinä kun nuo fraasit kuulee joka opettajalta erikseen... ja mitäs, fysiikan maikat sanoo "tätä tavaraa on taas kerran aivan kauhesti", saksan maikka sanoo "kai te nyt ootte valmistautunu tekeen kauhiasti töitä, kun oon näin tiukan aikataulun laatinut", hell yeah!

Mut lahjakkaan opiskelijan on tehtävä, mitä lahjakkaan opiskelijan on... aktiivisuutta, työnteon kulttuuria (= 5 tuntia koulutöitä kotona joka päivä), hiukan harrastusta vastapainoksi ja koitetaan nukkua edes kohtuullisesti ja olla polttamatta ihteämme loppuun kahen jakson sisällä (niiq kävi viime vuonna), tälläkin kertaa 1. jakso on pahin.

Ehkä se vähempi itelleen uhrattu vapaa-aika maistuu sit paremmalta... sopii vaan toivoa, etten erakoidu arkihelvettini alla tai rupea joulun alla ihmetteleen että mihinkäs se syksy vilahti.


Asiasta seinään, suoritimpa eilen tuon C-inssin pois alta. Aikamoista rähmeltämistähän se oli, kun 2 kuukautta edellisestä kerrasta kuorkilla ("mitä #¤%@ tää ei kiihdy ja joutuu käsittelemään näin prkleen kovaa"), mutta mitään hylkäykseen johtavaakaan ei tapahtunu. Tiedä sitten miten Pasasen äijän viimenen lause "Tuskin sinä enää koskaan kuorma-autoa ajat." pitäis tulkita. Tosin mitä herrasta oon kuullu, sen kommentteja ei tarvi niin henkilökohtasesti ottaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.