IRC-Galleria

... tuli vaan mieleeni. Ja tässä valossa minkäköhän helvetin takia oon antanu lukion valua persiilleen... vaikka eihän tässä oo kirjotusten kannalta menetetty kun ehkä enkku. Hissasta ope oli alustavasti antanu niistä sepustuksista 33 pistettä. Ja keväällä äLlän raja oli 32... tässähän käy kohta niin, että tiputtavat pisteitä tai pisteraja nousee ja jään pisteen parin päähän äLlästä... siis lukematta koko kokeeseen... ennemmin oisin jonkun äMmän ottanu ja uusinu ens keväänä mut nyt on jännät paikat. Mutta niin miksköhän sitä ei jaksa opiskella, vaikka onkin siinä parhaimmillaan... ehkei oo tarpeeks kunnianhimoa, että jaksais kyseistä laitosta, vaikka se ilmeisesti on hyvinkin oma juttu... hyvä jos jotenkin saan pakolliset sun muut kurssit räävittyä kasaan.

Ja otsikkoon liittyen minkä ihmeen takia pitäis kadehtia joitakin pintaliitäjiä, jotka nyt vaan sattuu osaamaan ja joilla on vilkkaammat kuviot... kun ei musta vaan saa semmosta. Oon pikemminkin intuitiivinen introvertti, kun joku sosiaalinen menestyjä. (Joukkue)urheilustakin oon jo pitkään tienny, ettei sovi mulle mut joissakin asioissa sitä ei vaan voi hyväksyä itteensä. Pitäiskö sitä suosiolla tyytyä oleen joku itsekseen touhuileva nero ja koittaa löytää samanhenkisiä sielunkumppaneita... kun mitkään varsinaiset älykköpiiritkään ei tunnu siltä omimmalta jutulta. Ja miks sitten mitään omaa juttua oo? Mikään asia ei oo kiinnostanu niin paljon, et siitä olis elämäntapaa tullu. Tuleepahan sitten ehkä kokeiltua kaikenlaista, jos ei laiskuus vie voittoo. Musapuolikin alko kiinnostaa niin myöhään, että oon ihan ikäloppu kehittymään yhtään mikskään, vaikka lahjoja ehkä ois.

Taidan olla ihan vitun tyhmä jätkä... laiskuuden ja saamattomuuden kun siihen lisää niin mitäs siitä enää tulee...

ps. Pelicans - HIFK 10-1 ROFLMAO

pps. 14.10. HPK-Jokerit tulee oleen aika matsi, ihan must see...

ppps. fysiikan koe alkaa 8 tunnin päästä, vois lopettaa törkytorstain kattomisen ja ryhtyä opiskeleen

pppps. *tun koeviikko... maanantaina sentään enkun kirjotukset ja torstai vapaa

ppppps. kuva ois kiva (siis edustava kuva ittestä, peilissä sen näkee usein mut kamerassa ei koskaan)

np. Vivaldi - Neljä vuodenaikaa - Kevät
Ihan selvä vanhenemisen merkki, kun alkaa tosissaan tykätä klassisesta... eikun se on vaan musamaun laajentamista harrastusta silmälläpitäen ... tai sitten se johtuu näistä hyvistä kajareista, jotka toistaa sen niin nätisti... mut täähän on aika kulunu sävellys...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.