IRC-Galleria

Tänään luulin jo aamulla että olis aika mennä hakemaan saikkua. Päivän mittaan sitten katosi se mahatauti, allerginen nuha, tavallinen nuha, yskä ja päänsärky. Tuli oltua jo ihan reilusti aggressiivinen ja ärtynyt töissä, mutta minkäs teet kun koko ajan saa venyä siinä kaaoksessa kun linja ajaa täysillä.

Huomenna on toisilla vapaata, toisilla ei. Toiset menee tekemään töitä tuplapalkalla ja lähtee sitten piiiitkälle vapaalle (to klo 15 - ma klo 15). Eräät meni minun puolestani päättämään, että huomenna lähdetään mökille ja yhteensä 5 henkeä lähdössä. Tykötarpeitakin ostaneet jo, hienoja ihmisiä! Pitää ite vaan ostaa (jaa niin mistä), etsiä ja pakata miljoona eri tavaraa parissa tunnissa töiden jälkeen. Kai tästä nytkin pitäis nukkumaan, vaikka ties kuinka moni juttu on tekemättä kun sinne mökille karkaa. Hyvä sentään että voi soittaa tai tarvittaessa vaikka ajaa käymään himassa. Kyllä kelpaakin tämmöisen viikon jälkeen! Mitä nyt oon ollu väsynyt (vaikka kuinka yrittäis nukkua) ja voinu pahoin mut töissäkin on menny kehnosti, kun oon taas niin paska ihminen ja työntekijä jolle pitää kaikesta huomautella vaikka kuinka koittais hoitaa vähintäänkin ne pakolliset hommat kunnialla. Ja itsehän avaudun harvoin toisten tekemisistä, himassa sitä ääntä lähtee sit senkin edestä. Kaikki ärsyttää, mikään ei nappaa eikä mikään suju... olo on suomeksi sanottuna Paska.

Edellämainitut voi toivottavasti unohtaa kun ottaa snapsia ja grillattua piffettä mökin kuistilla. Tai vaan istuu kuuntelemassa veden ääniä ja näpyttelee jotain rauhottavaa kitaralla... jos joku skebakko nyt mahtuu mukaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.