IRC-Galleria

Kiitos KERHO!!! Maanantai 24.04.2006 03:06

No niin, pitäis kai jotenkin hahmottaa mitä on tapahtunu... ennen pleijareiden alkua oltiin niin varmoja että takkiin tulee jo ekoissa peleissä... IFK-sarjan alku näytti siltä että taas mennään rytinällä ronssipeliin ja kirous ei murru... sitten se selvitettiin yhden tyrityn vieraspelin ja täpärän viidennen pelin jälkeen... finaalit meni sitten vähän turhankin kevyesti, aika ennustettavaa ja nyt ei tunnu kerta kaikkiaan miltään. Kärppien nylkeminen tai edes pytyn voittaminen kotihallissa ois ehkä napannu enemmän. Jotenkin helpottunut olo lähinnä, sitä pettymystä ja ketutusta ei sit tänä vuonna tullutkaan. Huono tapa kyl viedä mestaruus katkomalla Ässien huuma, mut saipahan eräät hehkuttajat näpeilleen. Ässät-yhteisöstä tuon ratkaisupelin jälkeen lähtenyt jo parisataa jäsentä, nimittäin... onneks ei tarvinnu välierien jälkeen ite kääntää takkia...

Lauantai-ilta meni sitten torilla harhaillessa, mukava meininki seurata peliä... tosin eräät häiritsevät seikat johti siihen et tänään on tuntunu jo sydänkohtauksen ja maksan poksahtamisen oireet... psykosomaattista toivottavasti, mut mussa on kyl vahvasti ainesta katkeraks alkoholistiks. Baariin ei sentään jaksanu jonotella, aikani remuttua poljin sitten himaan. Hienoa toki, mut sitä huumaa ei vaan saa päälle... eihän mestaruus kyl mikään suuri yllätys ollu, ehkä se nousee arvoonsa kun vähän aikaa kelailee. Tänään tuli torijuhlat juhlittua ja kuvattua ahkerasti, ei oikeen tajua et siel oli NE miehet ja SE pytty (tai siis kopio), jota kuvasin n. metrin päästä. Nyt paluu arkeen odottaa jo ikävästi... ehken tänäkään viikonloppuna tehny mitään hyödyllistä, mut la-ilta muistetaan viel pitkään. Wappua odotellessa!

np. Poets of the Fall - Gravity ... Kai Hyttisen "Se on Siellä" soi kyl aamusta (ja torilla ei kertaakaan, höh... ois voinu toi torijuhla muutenkin olla vähä parempi), nyt ei vaan innosta... Disco Ensembleä ja tuoretta Mokomaa on tullu kans kelailtua ja nyt on uus POTF testissä, en osaa siit viel niin sanoo, mut on tuo Disco Ensemble vaan kova... ei hyvä musa kuuntelemalla lopu, onneks.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.