IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Jopa virtsani on esteettistäLauantai 21.07.2012 02:52

...629711...
...629711...
...629711...
...629711...

...on 7.65 RK-rynnäkkökiväärini sarjanumero.
Arvatkaa minkä annoin sille nimeksi?
Fuck yes ;) (no homo)

The Zyzz - no scoping and drop shottin like a mofo

Suurin tavoitteeni on päästä tarkk'ampujaksi, siksi aseestani on kuluneiden kahden viikon aikana tullut suurin rakastajani.
Nukkuessani sen kanssa minun on kuultu puhuvani unissani "anna minun viettää vielä hetki patruunapesässäsi"

Aion paneutua rynnäkkökivääriini ja tarkka-ampujakoulutukseen pääsyyn samanlaisella antaumuksella kuin olen paneutunut kehonrakennukseen. Toivottavasti kehitys ammunnan suhteen on samanlaista...
En tiedä onko reilua syyttää aseen tähtäintä vaiko itseään amupatuloksista. Teille ketkä ette tiedä, aseen molempien tähtäinten oikein säätäminen on vähintään 60% itse ampumatarkkuudesta.

Vaikka armeijassa muuten kaiken täytyy olla särmää, ampumaradoilla on rennompaa. Eilen ammunnoissa menin full rambomode: hellehattu päässä, t-paita josta hihat kääritty ylös ja pilotit sekä rynkky. Olisin menny U.S Army Rangerist koska tahansa. Eräs toinenkin kommentoi tästä lol vielä kun olisi ollut sätkä huulessa olisi ollut perfect.

Huulista puheenollen: joka toiselta jätkältä puuttuu ylähuuli, mikä vähintäänkin huvittavalta, ellei vammaiselta. Tämä siis johtuu siitä, koska joka toisella on jotain ylimääräistä yläpellissä.
Muutenkin tupakkataukoja on aivan liian usein? Me kaikki muut ei-tupakoitsijat (bättre folk) joudutaan aina odottamaan kun tervakeuhkot poistuvat savuille. Miksei kerrankin voisi olla niin päin että kaikki ketkä eivät polta "sotilaskotiin mars" ja tupakoitsijat jäävät runkkaamaan vaikka ristissä.

Ainakin läpäisin coopperissa vaadittavan metrimäärän erikoisyksiköihin! Vaikka vielä on syytä parantaa kuntoa...

Armeija marssii vatsallaan

...termi tuli vähän liiankin tutuksi ensimmäisten viiden päivän aikana. Emme kirjaimellisesti tehneet mitään muuta kuin marssimme ja söimme 4 ateriaa päivässä. Sitä velttouden määrää...
mutta inttisafkasta sen verran että on ihan helvetin jees. Ei mitään keittoa joka päivä josta löytyy kokonainen sian sorkka.

Onneksi tahti kuitenkin kiristyi sen jälkeen ja aloimme karistaa läskiä edes vähän

MUTTA VOI PERSE

Sitä saa mitä tilaa (valitettavasti)
Jo ennen palvelukseen astumista pohkeeni huusivat hoosiannaa ja ensimmäisen juoksuaskeleeni jälkeen sattui niin vitusti. Aluksi selvisin sillä mielikuvalla että olen The Zyzz - supersotilas ja kipu on vain heikkoutta poistumassa kehosta.
Mutta coopperin jälkeen en kirjaimellisesti pystynyt edes astua hajoamatta.
Jouduin ryömiä lääkintä-autolle ja setä antoi kylmägeeliä, joka kuin ihmeen kaupalla helppottikin. Mutta sen vaikutus jäi lyhyeen kun meitä jälleen kerran juoksutettiin edestakas tupaa ja ulkojärjestymispaikkaa, kun joku aina unohti anaalituttinsa sängylle yms
Voi vittu. Jäi vähän huono maku ensimmäisistä viikoista kun en kertaakaan voinut olla 100% mukana harjoutuksissa.

Ja ensi viikolla on tetsausta korvessa täydessä taisteluvarustuksessa, eli n. 30kg paskaa niskassa. Tätä kestää koko viikon ja oleskelemme siis teltassa. MInua huolettaa tässä vain kaksi asiaa: ovatko jalkani ready for action ja mitä sitten kun tulee paskahätä? Rynkkypaska kuulemma toimii (kiepsautetaan rynkky puun ympärille ja työnnetään persettä ylös ja pudotetaan Hiroshimat). Tai sitten etsin vain tarpeeksi tukevan oksan ja toivon ettei herra alikersantti satu kulkemaan alta.

Sick cunts everywhere

Tupani arvonnassa ei olisi voinut käydä parempi mäihä. On kiva olla aakkosissa ensimmäisenä ;)
Läppä lentää joka ilmansuunnasta ja kaikilla on aina hauskaa. Jopa Pähkinä-Esko, tupamme hiljaisin kaveri parina ensimmäisenä päivänä on nyt kuin kotonaan ja hänkin yrittää välillä heittää jotain vitsiä, vaikka paskaa se onkin, mutta sitä ei tarvitse hänelle kertoa tai hän vetäytyisi taas kuoreensa.

Cunts everywhere

yllättävän paljon varusnaisia? Vielä yllättävempää oli se, että palvelukseenastumispäivänä kaikki oli kaseja ja ysejä, mutta seuraavana aamuna kaikki olivatkin yhtäkkiä kutosia ja seiskoja. LOL meikki on pretty cool guy

I'm makin all kinds of gains

Mitä tulee gainsseihini, olen pelkästään kahden viikon aikana kiristynyt huomattavasti, kulutuksen ollessa suurempaa kuin saanti ja vain kaksi kertaa käynyt salilla. Se tunne kun on koko sotilaspoliisikomppanian esteettisin hirmu.
Jopa nimeltä mainitsematon alikersantti, joka on ainut kuka painii samassa sarjassa, sanoi kuntosalilla 9/10 naisystävälleen "Ainakin joku SPOLK:sta (sotilaspoliisikomppania n. 300 alokasta) on hyvässä kunnossa".
Laitan kuvia kun jaksan

Soijaa

Pakko vielä sanoa, että on hieman nihkeää marssia ja juoksennella 20 asteen lämmössä kolmella T-paidalla, kolmella sukkaparilla ja kolmella parilla boksereita. Sitä soijan määrää...
pyykinvaihtopäivä vasta ensi perjantaina. fug

Hygieniasta puheenollen, ensimmäinen asia kun pääsin tänään lomille, olis karvojen hellävarainen likvidointi. Juuri niin, nauti mielikuvastasi The_Zyzzistä vaahdottamassa itseään suihkussa saippualla ja ajelemassa itseään posliiniksi. U horny yet? I know I am

Boss Nigger

Ainiin ja kävi aivan saatanan outo asia tällä viikolla: meidän kasarmilla on eräs alikessu, ketä kaikki pitävät mulkkuna ja häntä kutsutaan kalkkunaksi, koska hän näyttää kalkkunalta. Piirsin pilapiirroksen hänestä ja annoin hänelle kalkkunan ruumiin... mutten aavistanut että 10min töherrykseni saisi niin paljon suosiota ja muutaman tunnin aikana kasarmin jokainen jätkä oli käynyt naureskelemassa sille. Menimme marssille tämän jälkeen, jonka aikana yksi kolmesta alikersantista huutaa: Kuka on se pilapiirrosten tekijä?!
Sydämeni skippaa pari lyöntiä ja koko elämäni vilahtaa silmieni edestä. Tiedän armeijan hengen: jos kukaan ei tunnusta, kaikki kärsii, joten arkaillen nostan käteni ylös. Varaudun 9kk poistumiskieltoon yms. mutta kaikkien yllätykseksi alikersantit alkavat nauraa ja sanovat että piirros oli aivan helvetin hyvä ja antavat minulle käskyn piirtää kaikki kasarmimme alikersantit. LOL
Kalkkuna, kenestä piirroksen tein, oli se kuka käskyn antoi.
Minun, sekä monen muun pisteet häntä kohtaa nousivat. Vitun chilli duuni haha

PS. toisen päivän lääkäritesteissä kusinäytteessäni oli +1 proteiinia. +3 on maksimi. Kaikilla muilla oli 0. U mirin?

Anyway, menen nyt katsomaan Jarheadin

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.