IRC-Galleria

DO YOU MISS ME ALREADY ! whip.Sunnuntai 09.03.2008 15:17

Nonni, koti Suomessa taas. Viikko oli niin mahtava! Tutustuin moneen uuteen heppuun, parhaimmistoo oli kuitenkin Jürgen ja Mateusz. Niitä on nyt jo kovin ikävä. :< Mutta messenger-osoitteet on vaihdettu ja kutsu kävi jo Puolaan, joten ei hätää.
Croisantteja ja juustoja ja patonkia tuli vedeltyä melkein joka päivä. Ja tietenkin Nutellaa, mitä piti raahata Suomeenkin kaksi purkkia mukana! Namnam. It's good. It's gooood.

Eilen tosiaan heräsin 02:30 pakkaamaan loput tavarat ja suunnilleen klo 04 oltiin Lycee du Foretilla venailemassa bussia. Hyvästeltiin ranskalaiset kaverit ja painuttiin bussiin. Istuin Jürgenin vieressä ja vaikka kaikki oli uhonnut pysyvänsä hereillä koko bussimatkan niin hiljeni bussi siinä puolessa välissä. Lentokentälle kun päästiin niin puolalaiset kiirehti koneeseensa niin lujaa, ettei ne kerennyt edes hyvästelemään. :< Kerettiin seikkaileen vielä hetki Jürgenin kanssa, mutta sitten lento Englantiin lähti ja jouduttiin hyvästeleen Joe, Ben ja Jürgen. Joe kuitenkin ilmotti tulevansa syksyllä Tampereelle, joten sitä ainakin näkee sitten. Ja saatiin tosiaan myös kutsu Puolaan, joten sinne pitäisi suunnistaa heti kun rahat on kasassa! Ja jos kävis vaikka moikkaamassa Jürgeniakin Saksassa matkalla. :))

Juttuja on niin paljon mitä tekis mieli kertoo, muttei jaksa kirjottaa. Aaaah I miss France. <3
ps. Niin ja tossa kuvassa muuten pala mun huoneesta siellä Ranskassa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.