IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 11.03.2008 23:01

Joo, oltiin eilen Saralla yötä. Herättiin jopa ajoissa ja kerettiin kouluun! Lupasin itelleni että tänään, pitkästä aikaa, olen koko päivän koulussa. Matikan tunti sujui hyvin. Sen jälkeen ranskaa, vähänkö jännitti mennä tunnille ja oltiin jo Annin ja Saran kanssa varmoja, että ruokkiksella mulle on järjestetty julkiset hirttäjäiset. (Koska mua ei oo näkynyt ranskan tunneilla about kahteen viikkoon, eli oon ollut kolmella ranskan tunnilla tässä jaksossa. Kuukauden aikana o/ ) Mutta uskaltauduin kuitenkin hiippailemaan ranskan luokkaan ja sekin tunti sujui ihan hyvin.

Mutta sen jälkeen.

Ruvettiin miettiin, että mitäköhän meillä on liikunnassa. Ei oltu selvitty liikunnantunnille eilen, joten meillä ei ollut mitään hajua. Päätimme siis kysäistä joltain samalla kurssilla olevalta.
A: Heei mitä meillä on liikunnassa?
T: Uintia
A & S: UINTIA
T: Nii, eikö teille kerrottu?
A: NO EI !?
T: No voi perhana!
Päätettiin ettei mennä uimaan, mutta ajateltiin kuitenkin mennä uimahallilla käymään ettei tulisi poissaoloja ja voitais ehkä tehdä jotain muuta kun muut ui.
Päästiin keskustaan asti.
.... ja päätimme mennä Wayne'siin....

Oon niin huono. Mutta huomenna, oi huomenna. Lupaan kautta kiven ja kannon olevani koulussa joka ikisen tunnin (jopa sen 2 mitä mun keskiviikko sisältää). Muuten mörökölli minut vieköön. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.