IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 31.07.2006 18:34

Eilen oli vissiin vähän väsynyt päivä.

Heräsin aamulla siihen kun Jonna ja Jansku seisoo ja kattoo mua. sitte pomppasin ylös ja kysyin vissiin paljon kello on, se oli kai 7 kohta. Olin nukkunu siin kai puolitoista tuntia tms. siitä sitte jocen kanssa lähettiin niille asuntovaunuun ja jansku jäi pitään pojille seuraa. Asuntovaunussa joce nukku ja mä selailin kännykkää semmosen 2h kunnes jonnan kännykän herätyskello soi yheksältä. Siitä sit mentiin käymään sisällä ja mä tekstasin janskulle että lähtis tulee tarhalle. Joskus 20 yli 9 lähettiin polkeen janskun kans vuokkarii, tai no mä poljin ja jansku istu ritsillä. sitten saatiin kuningasidea mennä ottaan lepoo mettäshellille joten kaarrettiin sinne ja nähtiin muuten siinä samalla kuollu myyrä.

Mettäshellillä me otettiin iso cokis puoliks, makso muuten 1,70e, ja juotiin se. Taino ei me kokonaan juotu ku kummankaan ei tehny mieli sitä enää sitten. sitten kun oltiin huilailtu tarpeeks lähettiin jatkaan matkaa. Jotkut papat yritti iskee janskua, vinkkaili vaan silmää jostain pakusta. meinattiin jo pyytää niiltä kyyti ku pyöräki olis mahtunu taakse, mut ei me sit viittitty ku ei ne ees kaartanu vuokkariin päin. Mmh sitten lähettiin polkeen ja nähtiin vielä toinenki kuollu myyrä ja ihmeteltiin sitä vähän aikaa ja jotain. matka meni ihan hyvin kunnes tuli iso ja pelottava soppeenmäki joka piti taluttaa ylös. Jalat oli muutenkin jo kipeet, niin tää oli viimenen naula arkkuun.

No mut ylös päästiin ja alas päästiin sitte vähän helpommin. tultiin molemmat meille syömään spagettia ja nukkuun. Taino janika nukku ja mä olin koneella jne. Sitte tuli janikan aika lähtee kotiin ja sieltä mökille. Mä jäin yksin, menin koneelle ja istuin siinä sitten 7h. (Siis sen kokoajan istuin siin nousematta ollenkaan, tolle vois nostaa jo hattua).

Jansku sai mut suostuteltua lähteen niille syömään joskus 8aikoihin. Maattiin vaan janskun sängyllä, syötiin pizzaa ja karkkia, juotiin fantaa ja katteltiin Viva La Bamia. Lepposteltiin vaan. Sitte lähin kotiin.

Tänään pitäis saada aikaseks tehtyäkin jotain. Ehdotuksia otetaan vastaan. No maria ainakin tulee vuokkariin, että sen ja jankskun kanssa kai.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.