IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 13.08.2006 17:44

Ahhahhaaaaaaaaaaa.

Lauvvauntai oli aika hölömö. kai ny kun marian kanssa sen vietin. :>
Ekaks menin kaupunkiin Marialle ja siel jotain vinettiin hetki ja lähettiin sitte keskustorin heseen syömään. Siel meille molemmille tuli huono olo koska ne cokiksen jäät oli luultavasti jostain istanbulista. Mut saatiin siel sentää kuningasidea lähtee Leinolaan. ekaks piti men Sorilaan mut Leinola voitti. Siel ei kyllä ollut yhtään mitään. mut matkalla sinne näky kaikkee kivaa. Esim Mahnala kakkonen, mäki missä olis voinu leikkiä temppelin herroja (?!), Vapaa Valinta, Leinolan koviskiskajengi ja aika paljon mettää.
Sit kun tultiin takasi sieltä ni alko väsyttään ihan hirveesti, joten oli pakko men ottaan Marialle vähän lepoo. Meinattiin kyl kuolla 5kertaa matkalla ku ei oltais jaksettu kävellä. Marialla kaaduttiin vaan marian sängylle ja ruvettiin bittaan. Ja kuunteleen oopperaa <3 ja naurettiin kaikelle ku oltiin niin väsyneitä.

- Ainii mut se avain pitäis hakeekki tuolta jostain
- Mut meil on teppo! Teppo puskee tosta oven läpi, tuo sen avaimen meille ja sitten me heitetään se tosta ikkunasta sille yhelle alas!

:'D

- Kai se jotsi venäjää siellä sopertaaaaa

Oli vähemmän väsynyttä juttua. mutjoo. Sitte ku oltiin lepäilty tarpeeks niin lähettiin vuokraan ärrältä leffa. mein piti ottaa joku "paras kauhuleffa 25vuoteen" mut se oli K18 ni jäi väliin :< Jotenka otettiin hääheila ja käytiin sitte siwasta ostamas vielä sipsiä ja cokista. Se hääheila olikyl niin paska ettei jaksettu keskittyä siihen olleska. Mut sai sille vähän sentään nauraa. Sen jälkeen katteltiin sitte Fraisier vai mikä vittusenyt on ja sitte mä lähin bussipysäkille.

Sentään tehtiin jotain. Maria on paras. <3
Maria.  sanoo:
mä rakastan joka typy ku tykkää hetkuttaa se badi

Ainii ja sit vielä:
- Ha kato tungetaan teppo tosta ikkunasta sisää
- Joo! " Ei palautusoikeutta!"

:DDDD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.