IRC-Galleria

Sansung

Sansung

Niin badass ettei ole tosikaan

HetaliapäivätTiistai 27.10.2009 00:48

Eka päivä:

Saavuin unenppörässä ja myöhässä messukeskukseen, päälläni Random cossi ranskasta. Pieni (iso) hetaliamiitti oli kokoontunut ja odotteli lisää ihmisiä ennenkuin alettaisiin vcalua sisäänpäin kirjamessuille muita ihmisiä häiritsemään iloisella j-pop musalla ja tansseilla keskellä käytäviä. Onneksi meille Cossioille oli varattu oma oleskelutila ja missä oli sohvia. SOHVIA!! harvinaista herkkua cossaajille, kun joutuu normaalisti istumaan lattialla/maassa tai seistä.
Hieman ylipirteä tunnelma siellä oli. Sokerihumalan valtaamat otakut säntäilivät edestakaisin ja yksi joka oli vuoroin venäjän cossi ja vuoroin norja, rupesi heilumaan leluaseen kanssa. Sillä taisi olla jotain minua vastaan kun hän kävi ampumassa/tappamassa mut varmaankin 21 kertaa.
Luonamme kävi lehtihaastattelijoita, kuvaajia ja muita huolestuneita ihmisiä. Ystäväni Nanne (joka unkaria cossi) oli hyvin hyvin hyyyvin spesiaali siellä. Kun anime lounge suljettiin jouduimme siirtymään portaille ihmisten teiden tukkeeksi. Tässä vaiheessa porukat olivat niin väsyneitä että muutamat nukahtelivat portaille. Ruotsi ja mari nyt ainakin.
Olin väsynyt itsekkin. Unkari hieroi hartioitani rentouttavasti. Messukeskus suljettaisiin pian kuului kaiuttimista. MInä ja nanne siirryimme ulkoovien eteen pieneen hetalianurkaan (joka oli kaikkien kokoontumispaikka ennenkuin pääsimme anime loungeen) se oli ravintolan vieressä. Torkuin pää nannen sylissä, kunnes oli aika lähteä pois. KOtiin junalla tultuani laskin että olin ollut messukeskuksessa ainakin 8 tuntia. Osa porukasta lähti kampille viettämään hauskaa.

TOINEN PÄIVÄ:
Olimme vaivoin saaneet osan prukasta palaamaan vielä sunnuntaiksi messuun. Unkari(nanne) odottel minua siellä ja itse ouduin odottaman canadaa. Päiv oli hieman enemmän random kuin eilen. Hetalia nurkka oli kummasti autioitunut edelliseen päivään mennessä. Pikachu saapui tuomaan tanssimusiikkia ja esitimme portailla Carameldansenin, lucky starin, hare hare yukain, balalaikan, levan polkan, popipon ja muita hauskoja tansseja (anteeksi en miustanut nimiä)
Päivä vietettiin kirjamessujen anime pisteellä ja seikkaillessa ruokamessuilla syöden sushia ja pakastettuja omenoita. JOnotimme letkaan jädeä ja suklaata.
Pikachu yritti päivemmällä itsemuraa kaiteiden kautta laskien. Lasten sankari sai monta halia päiväkotiikisiltä.
Nainen tuli astensa kanssa kysymään että mistä noita asuja saisi.
Me nauroimme ja sanoimme että kaikki cosplay puvut tehdään itse.

Tämä tähän loppuun vielä vaikkei se mitenkään liity hetaiapäiviin. Aloitan ranskan Cossipuvun tekemisen heti kun saan kaavat paitaan (jota sitten hieman muokkaan mieleisekseni.) Eräs immeinen söi ruusuni messulla joten joudun tekemään toisen. niin ja sitten ison ranskanlipun.

http://www.cosplayfu.com/_Product/693_B.jpg tuossa pukuni <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.