IRC-Galleria

Saphira^

Saphira^

Je ne regrette rien~

Ostolakossa jeejee.Sunnuntai 07.06.2009 01:48

Hmmph, niin kivaa kun erilaisten ja eriväristen luomivärien shoppailu onkin, niin nyt on pakko lopettaa. Tulossa on yli kymmenen uutta mineraaliluomivärisamplea, ja pakki on sen jälkeen niin täynnä että enempää ei mahu. Paitsi jos ostais uuden, isomman pakin. :P Ja lisäks Diorin syyspaletti on uskomattoman upea, just niin miua ku olla ja voi. Tosin, noita violetteja on kyllä jo ennestäänkin muutama mut jospa niitä nyt sit kuluttelis pois vähän aktiivisemmin..harmi vaan että violetti ei oo se eka väri mitä haluun käyttää kesällä meikissä. Paitsi sadepäivinä tietty.

Ton lisäks oon päättäny, etten osta nyt vähään aikaan kenkiä. Se onnistuu onneks helpommin, ku ei vaan mee kenkäkauppoihin. Mut luomivärit on vähän kinkkisempi, ku putsareita, kasvovettä, kosteusvoiteita, rajauskyniä ynnä muita meikkejä tarvii kuitenki ostaa ku edelliset loppuu..ja sit pitää suunnata kosmetiikkaostoksille ja sit siellä on houkutuksena kaikkia kivoja luomivärejä.

Pakko vaan pitää mielessä et Dioria ei tule syksyllä jos ostan yhdenkään uuden luomivärin. Ja koska toi paletti on kauneutta ja superhyvää laatua, niin ehkä tossa on tarpeeks motivaatiota.

http://www.temptalia.com/images/fall09/fall09_prevdior003.jpg

Eiks ookkin ihana?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.