IRC-Galleria

Saragi

Saragi

Nyyti -Free thinkers are dangerous-

Ei mitään henkilökohtaistaPerjantai 09.05.2008 03:33

Voi jeesusristus mitä tänään taas tapahtu.

Äiti luki Forumia, ja sitte yhtäkkiä alko lukee ääneen jotain ilmotusta. No siinä vaiheessa ku tajusin, että kyse on jostain BaByBeast-whatever-nevahöörd -ryhmästä, siis Kärppien ilolinnuista, niin mulla tais silmät pyörähtää pari kertaa ympäri katon kautta, ja tais vielä päästä inhoava tuhahdus nenästä.

Siinä oli jotain että ettivät "urheilullista ja positiivista" vai miten se meni, tyttöä ryhmäänsä, ja hakemukseen piti laittaa esittely itsestään kuvan kera. Siis naamarajalla mennään. Mää siinä tyrskähtelin ajatukselle, jossa katon itsestäni tekemää videota, jossa mää kerron itsestäni seuraavasti:

"Moi! Oon Nyyti, kakskytwee, ihan vitun ihana ja vielä osaan tanssii. Sit mä niinku diggaan Kärppii ihan himona ja kuolaan kaikkien lätkäpelaajien luistimille ja sillee. Sit osaan mä tehä spagaatin ja pureskella purkkaa yhtäaikaa."

Äiti tais nähä mun suorastaan halveksivasta ilmeestä, ettei kannata ruveta perseilemään nyt, ja sano että pitäisköhän hänen laittaa hakemus. Voin vaan kuvitella mitä sillä kävi mielessä kun luki sitä juttua. Mää ennemmin vetäisin itteni jojoon vaaleanpunaisessa prinsessamekossa ja laulaisin samalla virsiä hepreaksi, ku rupeisin ihmisten ilmoilla heiluttamaan persettäni että jotku vanhat perverssit ukot saa sitten erätauolla viihdykettä.

Ja hei, ei kukaan itseään kunnioittava nainen voi sanoa että kuuluu "BabyBeast -tanssiryhmään".

Ehkä mun pitäis nyt pyytää vilpittömästi anteeksi kaikilta cheerleadereilta ahdasmielisyyttäni ja tuomitsemistani, mutta enpä tiiä viittinkö.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.