IRC-Galleria

Sarawwxoxo

Sarawwxoxo

Tears on the night turn to, diamonds in your eyes.

Äikänmaikka tykkää musta <3Perjantai 16.01.2009 18:20

Hei!



Saran käytös äidinkielen tunnilla tänään oli jo todella ala-arvoista. Ensimmäisellä tunnilla menin neuvomaan muita oppilaita kirjastoon, ja luokkaan jäi suurin osa oppilaista sekä koulunkäyntiavustaja. Sara oli ruvennut puhumaan kännykkään ja tullut tietokoneelleni surffaamaan irc-galleriassa. Koulunkäyntiavustaja oli kieltänyt Saraa sekä puhumasta puhelimeen että pörräämästä koneellani. Sara oli vastaukseksi haistattanut vittua avustajalle. Mielestäni tämä on erittäin törkeää käytöstä!



Toisella tunnilla puhelimen näpertäminen jatkui ja se joutui Saran luokkakaverin käsiin (luokkakaverilla ei todellakaan olisi ollut mitään asiaa koskea Saran puhelimeen, näin sivun mennen sanoen). Saran reaktio oli tietysti pyytää puhelintaan takaisin ja kun vaatimusta ei heti toteutettu Sara katsoi asiakseen lyödä luokkakaveriaan poskelle.



Minua huolestuttaa se, että Sara näyttää siirtyneen käyttämään sekä verbaalista että fyysistä väkivaltaa. Rajat ylittyvät mennen tullen.



Saran opiskelu äidinkielen tunneilla on ollut nyt uuden jakson alussa yleisesti melko olematonta. Hän tulee tunneille ilman kirjoja, puhuu kännykkäänsä, puhuu muille oppilaille tai kohentelee kampaustaan ja meikkejään. Tänään oli ensimmäinen kerta, kun Sara sai jotain näkyvää aikaiseksi. Sara tekee hyvää työtä, kun siihen ryhtyy.



Mutsi: hah, et sä täst mitää rangaistusta saa, itte olisin tehny iha samalla tavalla *nauraa*

Käyttäytymisnumero: 8
Äidinkielennumero: 9

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.